Ghete pentru catei X2802N

Ghete profesionale (waterproof) rezistente la apa, pentru caini de dimensiuni mici, mijlocii si mari, confectionati din tesatura Neopren si piele ecologica. Foarte usoare, pastreaza labele cainilor uscate si aerisite. Neoprenul pastreaza o temperatura constanta a labutei in orice anotimp. Curelele Velcro reflectorizante, cu arici foarte puternic infasuara si fixeaza pantoful pe picior. Curelele reflectorizante fac vizibile labutele pe timp de noapte. Astfel catelul tau va fi ferit de accidente de masina sau biciclete.

Talpa foarte flexibila, contine componente din cauciuc natural, moale si confortabil, cu rizuri antialunecare. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat. Se incalta si se descalta usor, plimbarea devenind o placere atat pentru catelusi cat si pentru parinti.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip, bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.

În prezent, acest produs nu este in stoc si este indisponibil.