Ghete pentru catei XB0907G

121,00 lei

Ghetutele sunt destinate cateilor mici si mijlocii. Sunt confectionate din neopren cu garnitura din plasa, perfecte pentru vremea uscata si vreme rece. Foarte usoare, pastreaza labele cainilor uscate si aerisite. Neoprenul mentine temperatura constanta a labutei in orice anotimp.

Aceste ghete pentru catei sunt prevazute cu dungi reflectorizante. Dungile reflectorizante fac vizibile labutele pe timp de noapte. Astfel catelul tau va fi ferit de accidente de masina sau biciclete.

Talpa foarte flexibila, contine componente din cauciuc natural, moale si confortabil, cu rizuri antiderapante. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat.

Inchiderea se face cu fermoar si cu banda Velcro, cu arici foarte puternic care infasuara si fixeaza getuta ferm pe picior. Se incalta si se descalta foarte usor, plimbarea devenind o placere.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza impotriva capuselor si aristelor.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip, bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.