Ghete pentru catei XB1428A

136,00 lei

Ghetute pentru caini de dimensiuni mici si mijlocii. Sunt confectionati din tesatura Neopren, sunt moi, elastici si confortabili. Protejeaza labutele si mentin o temperatura constanta in interior in orice anotimp. Curelele Velcro, cu arici foarte puternic infasuara si fixeaza ghetuta pe picior. Talpa foarte flexibila,contine componente din cauciuc natural, moale si confortabil, cu rizuri antiderapante. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat. Culorile sunt vii si placute. Se incalta si se descalta foarte usor, plimbarea devenind o placere atat pentru catelusi cat si pentru parinti. Sigur catelul tau se va simti bine incaltat cu aceste ghetute si va fi admirat de ceilalti parinti de catei cand va iesi la plimbare.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.