Sapca pentru catei MMD2301R

35,00 lei

Sapca pentru catei este un accesoriu adorabil și practic, creat special pentru a proteja și a îmbrăca câinii într-un mod stilat. Aceste sepci sunt concepute cu atenție și dragoste, având în vedere atât confortul câinilor, cât și aspectul lor adorabil.

Sapca are un design compact și ușor, astfel încât să nu îi deranjeze pe cei mici și jucauși. Prinderea sub bărbie cu un arici este un detaliu practic și reglabil, asigurându-se astfel că șapca rămâne fixată în mod sigur pe capul catelului.

Fiecare sapcă este realizată cu măiestrie și atenție la detalii, astfel încât să se potrivească confortabil pe capul micuț al catelului. Sapca poate fi chiar un accesoriu distractiv pentru a evidenția personalitatea și farmecul câinelui tău. Poate fi purtata atat de baieti cat si de fetite.

Această sapcă este nu doar o modalitate de a-și proteja ochii și capul de soare, ci și un mod drăguț de a-și arăta dragostea și grijă pentru prietenul tău patruped. Indiferent dacă vă plimbați prin parc sau petreceți timp la plajă, sapca pentru câini va face ca micul tău companion să fie cu adevărat irezistibil și adorabil.

Așadar, sărbătorește vara cu stil și adaugă o notă draguță în garderoba câinelui tău cu ajutorul unei sepci. Este un accesoriu practic și atrăgător, care va transforma catelul tău într-un adevărat fashion icon al verii.

Culori
Army
Multicolor
Rosu
Verde/Alb