Vesta pentru catei MSC88121P

119,00 lei

Descoperă Vesta de Iarnă pentru Câini ?

Dă-i câinelui iubitor de aventuri și zăpadă toată atenția și confortul pe care le merită cu vesta noastră de iarnă! Creată cu grijă și atenție la detalii, această vestă reprezintă combinația perfectă între stil și funcționalitate pentru prietenul tău blănos.

✨ Caracteristici Cheie ✨

Design Matlasat și Fleece Moale: Vesta este umplută cu fibre din bumbac de calitate și captusită cu fleece moale și pufos, oferind câinelui tău căldură și confort inegalabile în zilele reci de iarnă.

Ham Reglabil cu Sistem de Prindere Sigur: Vesta vine cu un ham reglabil ce asigură o potrivire perfectă pentru câinii de talie mică și mijlocie. Sistemul de prindere cu două inele metalice garantează siguranță și stabilitate în timpul plimbărilor.

Dunguțe Reflectorizante: Pentru siguranța suplimentară a câinelui tău, hamul atașat la vestă este echipat cu dunguțe reflectorizante, asigurând vizibilitate crescută în condiții de lumină scăzută sau întuneric.

Potrivită pentru Anotimpul Rece și Zăpadă: Vesta noastră este ideală pentru zilele geroase și plimbările pe zăpadă. Asigură-te că cel mai bun prieten al tău este mereu protejat și confortabil.

Măsurători Corecte: Înainte de achiziție, te rugăm să iei măsurătorile corecte ale câinelui tău pentru a te asigura că vei primi o vestă care se potrivește perfect.

Înfrumusețează-i garderoba prietenului tău cu această vestă elegantă și funcțională, care îl va face să strălucească în timpul plimbărilor de iarnă!

Achiziționează acum și oferă-i cățelului tău un plus de confort și stil în sezonul rece. Iarna nu va mai fi niciodată la fel pentru el!

Cumpără acum și asigură-ți cățelului tău o iarnă plină de căldură și confort! ?

Culori
Cafeniu
Negru
Portocaliu