Canadiana pentru catei MBL683L

139,00 lei

Descoperă ultima tendință în modă canină cu canadiana impermeabilă pentru câini, o piesă vestimentară inovatoare și funcțională, creată special pentru a satisface nevoile și stilul de viață activ al patrupedului tău.

Canadiana Impermeabilă pentru Câini: Protecție și Eleganță într-un Singur Pachet

Indiferent de condițiile meteo, această canadiana este partenerul perfect pentru câinele tău, oferind o combinație perfectă între design sofisticat și performanță de top.

Caracteristici Cheie:

  1. Stil și Durabilitate: Canadiana este confecționată din două culori de material, aducând un element estetic în garderoba câinele tău. Cu o țesătură durabilă și ușor de curățat, aceasta rezistă în timp și menține aspectul impecabil chiar și în condiții de uz intens.
  2. Izolare și Confort: Pentru a asigura că patrupedul tău rămâne cald și confortabil în sezonul rece, canadiana este izolată și groasă, fiind vatuită cu fibre calduroase din lână. Materialul moale și rezistent al căptușelii adaugă un nivel suplimentar de confort, făcând această canadiana alegerea perfectă pentru zilele reci și friguroase.
  3. Protecție la Vreme Urată: Materialul rezistent la apă și vânt oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor, asigurând că câinele tău rămâne uscat și fericit chiar și în cele mai ploioase sau inzapezite zile.
  4. Siguranță și Vizibilitate: Accentele reflectorizante adaugă un element de siguranță în condiții de lumină scăzută. Imprimeul cu litere reflectorizante de pe laterale și dungile reflectorizante de pe spate fac din câinele tău nu doar un companion protejat, ci și un fashion icon în parc.
  5. Ham Reglabil și Ușor de Utilizat: Cu un ham atasat cu catarame sigure, canadiana se fixează ușor și sigur pe câinele tău. Cataramele cu eliberare rapidă și elementele de fixare cu cârlig și buclă fac potrivirea perfectă și ajustarea rapidă și simplă.
  6. Detalii Inovatoare pentru Confort Suplimentar: Bretelele reglabile și posibilitatea de a scoate hamul atunci când nu este necesar aduc un nivel adițional de versatilitate și confort. Fermoarul de pe spate, cu protecție împotriva prinderii părului câinelui și cu o cataramă pentru închidere ușoară, completează detaliile inovatoare ale acestei canadiene.
  7. Guler Elegant și Practic: Gulerul înalt captusit cu blana, prevăzut cu un siret pentru o potrivire perfectă, adaugă nu doar un element de eleganță, ci și protecție suplimentară împotriva frigului.
  8. Potrivit pentru Toate Raselor: Concepută pentru câinii medii și mari, această canadiana se adaptează perfect la toate formele și dimensiunile, asigurându-se că fiecare patruped are parte de confortul și protecția de care are nevoie.

Instrucțiuni de Îngrijire pentru O Viață Lungă a Hainei: Spală manual sau în mașina de spălat rufe la 30 de grade pentru a asigura o durată de viață mai lungă a hainelor, păstrând totodată calitatea, culorile vibrante și elasticitatea acestora.

Descoperă combinația perfectă între funcționalitate și stil cu canadiana impermeabilă pentru câini. Transformă plimbările tale în momente de eleganță și protecție alături de cel mai bun prieten al tău! Cumpără acum și oferă-i câinelui tău o experiență de modă și confort de neuitat!

Culori
Negru/Gri
Negru/Gri reflectorizant