Hanorac pentru catei MGG2221A

49,00 lei

Descoperă hanoracul pentru câini confecționat din tricot flausat, un accesoriu perfect pentru a-ți înveseli cățelul în timpul sezonului rece! Acest hanorac este realizat cu atenție și grijă, pentru a oferi câinilor mici și mijlocii o experiență confortabilă și la modă în timpul plimbărilor lor. Cu o combinație de două culori vibrante și detalii funcționale, acest hanorac este alegerea ideală pentru îmbrăcarea câinelui tău.

Tricotul flausat este materialul perfect pentru acest hanorac, deoarece este atât moale, cât și călduros. Câinele tău se va simți iubit și protejat în interiorul acestui hanorac de înaltă calitate. Materialul este respirabil, permițând pielii să respire, și, în același timp, oferă izolare termică, menținând cățelul cald chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Cu acest hanorac, câinele tău va arăta și se va simți minunat, indiferent de vreme.

Hanoracul este compus din două culori de material, oferindu-i un aspect atrăgător și jucaus. Alege dintre combinațiile de culori disponibile pentru a găsi cea mai potrivită pentru câinele tău. Culorile contrastante adaugă un strop de personalitate și stil hanoracului, iar câinele tău va atrage toate privirile în parc sau pe stradă.

Pentru a asigura o potrivire perfectă și o libertate de mișcare optimă, hanoracul are elastic patent la baza și la maneci. Acest detaliu funcțional nu numai că oferă o fixare sigură a hanoracului pe corpul câinelui, ci și previne intrarea frigului sau a umezelii în interiorul hanoracului. Astfel, câinele tău va fi protejat și confortabil în timpul plimbărilor zilnice sau al activităților în aer liber.

Pe partea din spate a hanoracului, vei găsi trei dungi albe, cusute din material alb. Aceste dungi nu numai că adaugă un aspect stilat și modern hanoracului, ci oferă și o vizibilitate sporită, ceea ce este deosebit de important în timpul plimbărilor nocturne sau în condiții de vizibilitate redusă. Astfel, câinele tău va fi mereu în siguranță și vizibil pentru trecători și alte animale.

Hanoracul este echipat și cu o glugă în două culori, care adaugă un plus de stil și căldură. Gluga oferă catelului protecție suplimentară împotriva vântului și a frigului. Câinele tău va arăta adorabil și va fi protejat de vremea rece în același timp.

În ceea ce privește închiderea, hanoracul utilizează capse. Această metodă de închidere este convenabilă și ușor de folosit, permițându-ți să îmbraci și să dezbraci câinele într-un mod rapid și eficient. Capsele sunt sigure și stabile, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji că se vor desface în timpul activităților câinelui. Cu această închidere practică, câinele tău va fi gata de plecare în câteva secunde.

Acest hanorac este destinat în mod special câinilor mici și mijlocii. Asigură-te că alegi mărimea potrivită pentru câinele tău, consultând ghidul de mărimi disponibil pe site-ul nostru. Cu o potrivire adecvată, câinele tău va fi confortabil și se va putea bucura de toate avantajele oferite de acest hanorac de calitate.

În concluzie, hanoracul pentru câini confecționat din tricot flausat este alegerea ideală pentru a-ți proteja și răsfăța câinele în timpul sezonului rece. Cu un design atrăgător, materiale de înaltă calitate și detalii funcționale, acest hanorac va face ca plimbările tale și ale câinelui să fie mai plăcute și mai confortabile. Alege unul astăzi și oferă-i câinelui tău o experiență deosebită cand vremea este racoroasa.

Culori
Rosu/Negru
Albastru/ Portocaliu
Galben/ Maro
Roz/Bleu