Hanorac pentru catei MZX101R

59,00 lei69,00 lei

Confecționat dintr-un material de înaltă calitate, hanoracul este realizat din tricot flausat, oferind o senzație moale și plăcută la atingere. Materialul asigură căldură și protecție împotriva frigului, păstrând cățelul confortabil și fericit în timpul plimbărilor în aer liber.

Hanoracul este prevăzut cu un fermoar, facilitându-ți îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă și ușoară a câinelui tău. Fermoarul de calitate superioară se închide sigur, garantând că hanoracul rămâne fixat pe câinele tău în timpul activităților zilnice.

Pentru o potrivire perfectă și pentru a asigura confortul maxim, hanoracul este echipat cu elastic patent la manșete și la bază. Aceste detalii asigură că hanoracul se așează frumos pe corpul câinelui, împiedicând pătrunderea aerului rece. Astfel, patrupedul tău se va bucura de o izolație termică optimă și va avea libertate de mișcare.

Hanoracul are un guler tip tunica, care nu doar adaugă un element de stil, ci și oferă protecție suplimentară împotriva frigului. Gulerul înalt acoperă zona gâtului câinelui și poate fi ajustat pentru a se potrivi perfect dimensiunilor acestuia, asigurând căldură și confort.

Pe maneci, hanoracul este accesorizat cu o dungă albă cusută, care adaugă un detaliu subtil și atrăgător. Această dungă conferă hanoracului un aspect sportiv și modern, aducând o notă de stil distinctiv. Detaliul cusut este realizat cu atenție la detalii, asigurând calitate și durabilitate pe termen lung.

Pe partea dreaptă a hanoracului, vei găsi un imprimeu cu scris alb, care adaugă un plus de personalitate și stil. Acest imprimeu rezistent la spălare se menține clar și vizibil chiar și după multiple utilizări. Cuvintele scrise în alb adaugă un contrast plăcut pe fondul hanoracului, conferindu-i un aspect dinamic și sportiv.

Hanoracul pentru câini este proiectat special pentru a fi purtat în zilele mai reci de toamnă și primăvară, când vremea este mai răcoroasă. Cu ajutorul materialului tricot flausat, a detaliilor precum fermoarul, elasticul patent și gulerul înalt, hanoracul asigură confortul și protecția optimă pentru câinele tău în timpul activităților în aer liber.

Așadar, alege acest hanorac pentru a-i oferi câinelui tău un look trendy și confortabil în timpul plimbărilor și aventurilor de sezon. Nu uita să verifici ghidul nostru de mărimi pentru a te asigura că achiziționezi hanoracul potrivit pentru patrupedul tău. Cumpără acum hanoracul pentru câini din tricot flausat și bucură-te de momente minunate alături de cel mai bun prieten al tău în zilele mai răcoroase de toamnă și primăvară!

Culori
Negru
Rosu