Canadiana pentru catei MDL06

129,00 lei

Descoperă eleganța și funcționalitatea într-o singură hăinuță pentru câini, cu canadiena noastră impermeabilă de culoare neagră! Realizată din fas de calitate, matlasată și vatuită, această hăinuță va face ca plimbările tale cu patrupedul să fie mai confortabile și mai plăcute în orice condiții meteorologice.

Oferind o protecție supremă împotriva ploii și a frigului, canadiena este captușită cu fleece moale, într-o nuanță atrăgătoare de gri, care va încânta simțurile delicate ale câinelui tău. Elasticul tip patent de la labuțele din față asigură o potrivire perfectă și un confort de neegalat, evitând scuturările neplăcute în timpul mișcării.

Un detaliu practic și sigur este gluga, prevăzută pe partea din față cu o dungă reflectorizantă de jur împrejur. Aceasta nu doar că îi oferă câinelui tău un aspect elegant, dar asigură și o vizibilitate crescută în condiții de iluminare scăzută. Gluga dispune de o capsa inteligentă, astfel încât poți fixa gluga pe hăinuță atunci când nu este necesară.

Închiderea hăinuței este simplă și eficientă, datorită ariciului de tip bandă Velcro. Astfel, hăinuța se va potrivi perfect pe corpul câinelui, fără să-l deranjeze în timpul mișcării. Pe spate, în partea de jos a hainei, vei găsi un buzunar funcțional, prevăzut cu clapă care se închide cu capsa. Aici poți depozita mici obiecte utile în timpul plimbărilor sau chiar o recompensă gustoasă pentru micul tău prieten.

Siguranța este o prioritate, așa că canadiena dispune de o dungă reflectorizantă pe mijlocul spatelui, asigurând o vizibilitate sporită în timpul plimbărilor seara sau dimineața devreme. La baza hăinuței, vei găsi un elastic cu doi bumbi, astfel încât să poți ajusta strângerea pentru a se potrivi perfect pe corpul câinelui tău, fără să îi restricționeze mișcările.

Această canadienă groasă este ideală pentru vremea rece și friguroasă, menținându-ți câinele cald și confortabil. Cu opțiuni pentru câini de talie mică, medie și mare, avem o mărime potrivită pentru fiecare patruped. Îți recomandăm să măsori corect câinele înainte de a comanda, pentru a te asigura că alegi mărimea perfectă.

Descoperă acum confortul și stilul unei hăinuțe premium pentru câini, care îmbină perfecțiunea designului cu funcționalitatea de top. Cu această canadiană, vei putea să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de câinele tău, știind că este protejat de toate elementele și arată absolut minunat!