Canadiana de ploaie pentru catei MGL01R

129,00 lei

Descoperă cea mai nouă ahiziție la colecția noastră de îmbrăcăminte pentru câini: Canadiana de ploaie pentru câini. Făcută cu grijă și atenție la detalii, această haină este perfectă pentru a-ți ține prietenul necuvântător confortabil și uscat în timpul zilelor ploioase.

Confectionată din fas de înaltă calitate, această canadiană este disponibilă într-o varietate de combinații de culori atrăgătoare. Culorile adaugă un element de stil și distincție, făcând din câinele tău un adevărat modăstar. În plus, canadiana este imprimată cu un design elegant și subtil pe spate, față și mâneci, adăugând un plus de farmec.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei haine este captuseala cu plasă. Aceasta nu doar asigură confortul câinelui tău, ci permite și o circulație adecvată a aerului, evitând supraincălzirea în zilele mai calde. Astfel, câinele tău poate fi protejat de ploaie fără a fi supus disconfortului termic.

Partea din spate și mânecile canadianei sunt echipate cu un siret cu bumbi, care permite reglarea strângerii pentru a se potrivi perfect câinelui tău. Această caracteristică practică și funcțională asigură o potrivire personalizată, indiferent de dimensiunea sau forma câinelui tău. Mai mult decât atât, aceasta adaugă un element suplimentar de design, conferind canadianei un aspect modern și atractiv.

Pentru a face față ploii mai intense sau vântului puternic, canadiana este dotată cu o glugă prevăzută cu un siret cu bumbi. Acest detaliu practic oferă protecție suplimentară capului și urechilor câinelui tău, menținându-l uscat și ferit de picăturile de ploaie. Siretul cu bumbi permite reglarea strângerii glugii în funcție de preferințele și nevoile câinelui tău.

În plus, închiderea canadianei este asigurată de un arici puternic. Această opțiune de închidere simplă și eficientă face îmbrăcarea și dezbrăcarea câinelui tău un proces rapid și convenabil. Ariciul puternic asigură o fixare sigură și solidă, astfel încât haina să nu se desfacă în timpul plimbărilor sau al activităților intense.

Cu această canadiană de ploaie pentru câini, nu doar că-ți vei proteja prietenul patruped de ploaie și umiditate, dar vei și îmbunătăți aspectul său general. Cu designul său elegant, captusela plasă, sireturile cu bumbi și închiderea cu arici puternic, acestă haină reprezintă combinația perfectă de funcționalitate și stil.

Indiferent de mărimea sau rasa câinelui tău, canadiana noastră este disponibilă într-o varietate de opțiuni dimensionale, asigurându-se că fiecare câine poate beneficia de această haină minunată. Asigură-te că măsori cu atenție câinele tău și alegi dimensiunea potrivită pentru a obține o potrivire perfectă și confortabilă.

În final, canadiana de ploaie pentru câini este un articol de îmbrăcăminte esențial pentru orice proprietar de câine. Oferă protecție împotriva ploii și vântului, menținându-ți prietenul necuvântător uscat și confortabil. În plus, cu designul său elegant și detaliile atent finisate, câinele tău va arăta adorabil și cu stil, chiar și în cele mai ploioase zile.

Alege calitatea și stilul cu Canadiana de ploaie pentru câini! Fă clic acum pentru a adăuga această minunată haină la garderoba câinelui tău!

Culori
Galben
Negru
Rosu