Salopeta de ploaie pentru catei MFB02R

129,00 lei

Bun venit la „PetRain” – Magazinul online pentru câinii iubitori de aventură!

Prezentăm cu mândrie salopeta de ploaie pentru câini, un accesoriu esențial pentru a vă menține companionul cu blăniță uscată și confortabil în timpul zilelor ploioase. Indiferent de talia câinelui tau, suntem dedicați să oferim protecție și funcționalitate pentru toate rasele!

Caracteristici cheie:

  1. Design versatil: Această salopetă de ploaie este potrivită pentru câini de talie mică, medie și mare, oferind acoperire extinsă pentru protecție completă împotriva ploii.
  2. Material impermeabil: Confecționată dintr-un material de fas impermeabil de înaltă calitate, această salopetă îi va menține pe cei mai curajoși câini uscați și fericiți în timpul ploii.
  3. Confort maxim: Cu elastic la baza picioarelor și în zona cozii, salopeta se va fixa perfect pe corpul câinelui, oferindu-i libertate de mișcare și confort pe tot parcursul plimbărilor.
  4. Glugă practică și detasabilă: Salopeta este echipată cu o glugă cu cozoroc, care protejează urechile și capul câinelui de picăturile de ploaie. Aceasta poate fi detașată și prinsă cu ușurință cu arici, pentru o mai mare flexibilitate.
  5. Închidere securizată: Pentru a asigura o potrivire perfectă și stabilă, salopeta se închide de-a lungul spatelui cu ajutorul aricilor. În plus, capetele sunt prevăzute cu capse, garantând că salopeta rămâne ferm pe corp în timpul plimbărilor active.
  6. Design adaptat pentru femele și masculi: Pentru confortul femelelor, salopeta acoperă complet burtica, protejându-le de umezeală. În același timp, pentru câinii masculi, salopeta se decupeaza în zona necesară pentru a descoperi penisul, oferindu-le libertate și funcționalitate.

Cu această salopetă de ploaie pentru câini, câinele tau va străluci în zilele ploioase, fără a fi afectat de vremea capricioasă. Asigura-te că îi oferi toată dragostea și grijă pe care o merită, protejându-l de ploaie cu stil și confort.

Comandați acum și bucurați-vă de plimbări neîngrădite chiar și în cele mai umede zile! În plus, avem o gamă variată de mărimi disponibile pentru a se potrivi perfect fiecărui câine în parte. Descoperiți calitatea și funcționalitatea cu „PetRain”!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Albastru
Rosu