Rochita pentru catei MF76B

69,00 lei

Rochia în dungi, alb cu maro și fustă tutu prevăzută cu fundă în talie este o piesă de îmbrăcăminte adorabilă și fermecătoare pentru catelul tau. Cu un design clasic și eleganță jucăușă, această rochie va face ca micuța ta să fie cu siguranță în centrul atenției.

Această rochie este confecționată din materiale de înaltă calitate, asigurând confortul și bunăstarea patrupedului. Partea superioară a rochiei prezintă dungi orizontale alb-maro, care adaugă o notă proaspătă și veselă. Fusta tutu, realizată din straturi de tul ușor și moale, conferă rochiei un aspect fermecător și plin de viață.

O caracteristică distinctivă a acestei rochii este funda amplasată în talie si perluta atasata la gat. Aceasta adaugă un detaliu adorabil și elegant, aducând un aer feminin și rafinat în întreaga ținută. Funda este de aceeași culoare ca și dungile pentru a oferi un accent vizual interesant.

Rochita este ușor de îmbrăcat și de ajustat pe corpul câinelui tau, se imbraca si se dezbraca peste cap. În plus, materialul este ușor de întreținut, putând fi spălat și curățat cu ușurință.

Această rochie este perfectă pentru diverse ocazii speciale, cum ar fi petreceri, sesiuni foto sau chiar pentru a-și înveseli aspectul de zi cu zi al câinelui tau. Indiferent de mărimea sau rasa câinelui, rochita îi va oferi un aspect adorabil și fermecător, făcându-l să se simtă special și iubit.

Dacă doriți să adăugați o notă de eleganță și stil garderobei câinelui vostru, rochița pentru câini este alegerea perfectă. Aceasta nu numai că va face ca patrupedul vostru să arate adorabil, dar și îi va oferi confort și libertate de mișcare pe parcursul întregii zile.

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.