Rochita pentru catei MYP398P

72,00 lei

Rochita este realizată dintr-un material de calitate, care oferă confort și respirabilitate pentru catelusa ta. Această rochiță cu fustiță tutu adaugă un aer jucaus și feminin apariției catelului tău. Pentru a facilita îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă, rochița se închide cu capse. De asemenea, este prevăzută cu o garnitură în formă de cioc la guler, adăugând un detaliu dulce și jucăuș.

Această rochiță este confecționată din bumbac moale și respirabil, care oferă confort și protecție pentru pielea sensibilă a câinelui tău. Materialul de înaltă calitate asigură durabilitate și permite câinelui să se miște liber și să se simtă confortabil în timp ce poartă rochița.

Rochița este proiectată cu un guler clasic, care adaugă un aspect elegant și îngrijit. Gulerul este completat de o garnitură în formă de cioc aceiasi culoare cu garnitura de la maneci, adăugând un detaliu adorabil și jucăuș. Această atenție la detalii face ca rochița să iasă în evidență și să aducă un zâmbet pe chipul oricui privește catelul tău.

Spatele rochiței este decorat cu un imprimeu fermecător cu gâște. Acest imprimeu adaugă un farmec aparte și scoate în evidență personalitatea catelului tău. Detaliile delicate și culorile imprimeului fac ca rochița să fie atrăgătoare și plină de viață.

Partea inferioară a rochiței este compusă dintr-o fustiță tutu roz. Aceasta conferă rochiței un aspect feminin și jucaus. Fustița tutu este realizată cu grijă pentru a oferi volum  și a crea un efect uimitor atunci când catelul tău se mișcă. Este un detaliu adorabil care va atrage cu siguranță atenția tuturor în jur.

Rochița este prevăzută cu capse discrete, care facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă. Această închidere ușoară face ca imbracarea să fie simpla și comoda, atât pentru tine, cât și pentru catelul tău.

Această rochiță poate fi purtată în diverse ocazii, de la plimbări zilnice în parc până la petreceri tematice sau întâlniri cu prietenii. Materialul moale și flexibil permite câinelui tău să se miște în voie și să se simtă confortabil, indiferent de activitatea desfășurată.

Rochița este ușor de întreținut și de curățat. Poți să o speli în mașina de spălat, la 30 de grade, pusa intr-un saculet, ceea ce îți permite să o menții întotdeauna proaspătă și curată pentru catelul tău.

Această rochiță pentru câini este alegerea perfectă pentru a-ți răsfăța și a înfrumuseța micuța prietena canina. Combinând eleganța, farmecul și confortul, această rochiță adorabilă va face ca micuțul tău catel să iasă în evidență și să se simtă minunat. Indiferent de ocazie, catelul tău va atrage cu siguranță priviri admirative în această rochiță fermecătoare.  Asigură-te că micuța ta se simte confortabil și în același timp strălucește cu această rochiță pentru catei minunată!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
lila
Roz