Tricou pentru catei MF60A

39,00 lei

Asigurați-vă că prietenul vostru necuvântător rămâne răcoros și confortabil în timpul verii cu ajutorul tricoului nostru special conceput pentru sezonul cald. Tricoul de vară pentru câini este alegerea perfectă pentru a oferi cățelului vostru o senzație plăcută și o protecție suplimentară împotriva căldurii.

Fabricat dintr-un material ușor și respirabil, acest tricou de vară permite circulația aerului și previne supraîncălzirea. Câinele vostru va putea să se bucure de plimbări și jocuri în aer liber fără disconfort. De asemenea, tricoul oferă o protecție UV pentru a evita arsurile solare și alte probleme legate de expunerea la soare.

Designul său stilat și colorat adaugă un plus de personalitate și stil garderobei patrupedului vostru. Fie că mergeți la plajă, petreceți timp în parc sau pur și simplu savurați o plimbare în jurul cartierului, tricoul de vară pentru câini va transforma cățelul vostru într-un adevărat fashion icon.

Alegeți tricoul de vară pentru câini și oferiți-i prietenului vostru necuvântător o vară răcoritoare și plină de stil! Cu acest tricou de vară, câinele vostru va fi pregătit pentru aventuri însorite și se va bucura de fiecare moment al sezonului estival.

Culori
Galben
Galben Pal