Cizme pentru catei X1458M

119,00 lei

Cizmulite din fas imprimat, de inalta calitate, avand de jur imprejur garnitura din piele ecologica sunt frumoase si utile. Sunt captusite si sunt rezistente la apa. Materialul exterior impermeabil, va mentine labutele uscate in ploaie sau ninsoare. Materialul  din interior este moale, confortabil si tine cald in zilele reci de iarna. Curelele reglabile  Velcro vor mentine in forma si securitate cizma. Talpa foarte flexibila, contine componente din cauciuc natural, moale si confortabil, fiind antiderapant. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat. Se incalta si se descalta foarte usor, plimbarea devenind o placere atat pentru catelusi cat si pentru parinti. Cizme de protectie, usoare,  rezistente la apa si aratoase.
De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.