Formular retur produs

Formular retur produs
In cazul in care doriti sa schimbati un produs cu alta marime sau cu alt model, va rugam sa specificati acest lucru in campul „Motiv retur”.

Schimbarea produselor se va face prin serviciul „Colet la schimb„
Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a trimite o cerere de retur.

  Politica de returnare

  Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

  In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va recomandam sa trimiteti produsele prin intermediul aceleiasi firme de curierat care a efectuat livrarea la adresa: NOVEL DESIGN INT. SRL, str. VIITORULUI, nr. 195, sector2, Bucuresti, telefon 0765255553. In cazul in care trimitem noi curierul sa ridice coletul, taxa de transportva fi retinuta din suma ce trebuie restituita.

  In cazul unei erori de comanda produsa din vina noastra (ex: produsul are defecte de fabricatie, s-a trimis alt produs, alta marime, alta culoare, etc.) NOVEL DESIGN INT. SRL va suporta taxa de transport atat tur cat si retur. In cazul in care produsele primite nu sunt conforme va rugam sa ne informați in termen de 24 de ore de la primirea coletului, sesizarile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

  Ce produse pot fi returnate?

  Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (nefolosit, sa aiba etichetele atasate, ambalajul original și documentele care l-au insotit).

  Pot fi returnate produsele care: nu depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii; nu au facut obiectul unei comenzi speciale; nu prezinta urme vizibile de uzura; nu prezinta urme de lovire sau deteriorare; nu fac parte din categoria produselor care prin natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, nu pot fi returnate (de ex. produse de igiena personala) cu exceptia situatiei in care sunt inca sigilate;

  Care este procedura de returnare a produselor

  Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam sa completati formularul de la inceputul acestei pagini. In termen de maxim 48 ore de la transmiterea notificarii, cumparatorul va fi contactat de catre un reprezentant al siteului cateilamoda.ro care va va oferi un raspuns cu privire la solicitarea inaintata. Dupa confirmarea faptului ca indepliniti conditiile de retur, va rugam sa expediati coletul prin curierat rapid, fara ramburs, catre NOVEL DESIGN INT. SRL, Bucutesti, str. VIITORULUI, nr. 195, sector2, Bucuresti, telefon 0765255553.

  Dupa receptionarea si verificarea integritatii coletului returnat, vom demara procedurile de returnare a contravalorii produselor. In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice, rupturi, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.

  Cum se returneaza contravaloarea produselor

  Contravaloarea produselor o veti primi in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la receptionarea produsului returnat.

  De asemenea, aveti posibilitatea sa optati pentru primirea unui cupon valoric (voucher), pe care il veti putea folosi la o comanda ulterioara.

  Serviciul colet la schimb

  Dupa completare formularui de retur vom plasa o noua comanda, folosind optiunea „colet la schimb” oferita de firma de curierat. Curierul se va prezenta la adresa dumneavoastra cu noul colet continand marimea potrivita, iar dumneavoastra ii veti preda coletul (ambalat corespunzator) ce va contine produsul cu marimea nepotrivita.

  Costul serviciul colet la schimb se plateste direct la curier.