Ghete pentru catei X1830P

91,00 lei

Ghetele pentru catei de dimensiuni mijlocii si mari, din material neopren sunt rezistente la umezeala si pastreza temperatura constanta a piciorului. Sunt confortabile si utile pentru orice anotimp, fie uscata, rece sau umeda.  Pastreza temperatura constanta a piciorului. Au talpa antiderapanta pentru ca animalutul tau sa nu alunece.  Sunt confortabile si ideale pentru vreme calda si umeda.

Sunt usor de incaltat si nu aluneca. Benzile Velcro au arici puternic, care fixeaza cizma strans pe picior.  Curelele reflectorizante fac vizibile labutele pe timp de noapte. Astfel catelul tau va fi ferit de accidente de masina sau biciclete. Talpa este din piele, foarte flexibila si moale. Cu siguranta cateii vostri se vor simti foarte bine si confortabil incaltati in aceste ghetute.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.