Ghete pentru catei XB1426G

Ghetute pentru catei mici si mijlocii, confectionate din neopren cu garnitura din dantela din piele, perfecte pentru vremea uscata si vremea rece. Pot fi purtate tot timpul anului.

Foarte usoare, pastreaza labele cainilor uscate si aerisite. Neoprenul mentine temperatura constanta a labei in orice anotimp. Ghetutele sunt prevazute cu cercuri din plasa metalica pentru o buna aerisire a labutelor.

Talpa foarte flexibila, contine componente din cauciuc natural, moale si confortabil, cu rizuri antiderapante. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat.

Inchiderea se face cu fermoar si cu banda Velcro, cu arici foarte puternic care infasuara si fixeaza pantoful ferm pe picior. Se incalta si se descalta foarte usor, plimbarea devenind o placere.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza impotriva capuselor si aristelor.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip, bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.

În prezent, acest produs nu este in stoc si este indisponibil.