Ham cu lesa pentru catei MBL841G

69,00 lei

Bun venit la magazinul nostru online, unde găsești un ham pentru câini confecționat din material canvas de înaltă calitate, captusit cu plasă de nylon pentru confort și siguranță maximă. Acest ham elegant este disponibil într-o nuanță crem, cu dungi gri, care îi conferă un aspect modern și atrăgător.

Marginea hamului este atent finisată cu o bandă de culoare crem, adăugându-i un plus de stil și rafinament. Pentru a aduce un element deosebit, hamul este accesorizat în partea frontală, pe piept, cu fundițe elegante în două culori. În mijlocul acestor fundițe, se află o floare albă realizată din material satinat, care completează aspectul sofisticat al hamului.

Fiecare detaliu al acestui ham a fost conceput cu grijă pentru a oferi câinelui tău confort și plăcere în timpul plimbărilor. Plasa de nylon captusită este moale, respirabilă și previne supraîncălzirea în timpul activităților intense. Aceasta permite o circulație optimă a aerului, asigurându-i animalului tău de companie o senzație plăcută pe tot parcursul plimbării.

Hamul vine însoțit de o lesă cu carabină, în aceeași culoare ca și hamul, pentru a asigura o fixare sigură și ușoară a câinelui tău în timpul plimbărilor. Lesa cu carabină este solidă și rezistentă, oferindu-ți controlul necesar și asigurând siguranța câinelui tău în orice situație.

Flexibilitatea hamului este un alt avantaj important. Datorită designului său reglabil, hamul poate fi adaptat pentru câini de talie mică și medie, asigurându-le o potrivire perfectă și confort optim. Indiferent de rasa sau dimensiunea câinelui tău, acest ham este proiectat pentru a-i oferi o experiență plăcută și sigură în timpul plimbărilor.

Alege hamul nostru pentru câini, confecționat din material canvas de calitate superioară, captusit cu plasă de nylon, cu detalii elegante și accesorii rafinate. Fii sigur că prietenul tău se va simți confortabil și arătos în timpul plimbărilor alături de tine. Optează pentru calitate și stil cu acest ham potrivit pentru câini de talie mică și medie.

Culori
Crem/Gri
Crem/Rosu