Cizme pentru catei XB1437-1B

75,00 lei

Cizme din piele cu textura superioara, moi la atingere, cu imitatie din blana de iepure pe exterior si captusite cu blana pe interior. Sunt foarte calduroase si confortabile, moi si flexibile, inalte pe picior pentru a spori caldura. Ideale pentru joaca pe zapada iarna si pentru vreme friguroasa. Inchiderea si deschiderea cizmei se face usor, sunt comod de incaltat, economisind timp. Curelele Velcro, cu arici foarte puternic, infasuara si fixeaza pantoful pe picior. Talpa de cauciuc este comoda, antiderapanta, de inalta performanta. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat.

Catelul tau se va simti bine incaltat cu aceste cizme, iar tu vei fi mandru cand ceilati parinti de catei il vor admira.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.