Ghete pentru catei X1209R

105,00 lei

Incaltaminte confectionata din fas, pentru catei de dimensiuni medii si mari. Sunt rezistente la apa la apa, sunt captusite cu fleece pentru a mentine caldura labutelor. Sunt prevazute cu patent elastic care imbraca labuta. Tine labele curate atunci cand se joaca in aer liber si cand ploua. Talpa este antiderapanta, flexibila, moale si confortabila. Se incalta si de descalta usor.

Fixarea pe labuta se face cu curele Velcro reflectorizante cu arici foarte puternic, care fixeaza gheata pe picior. Curelele reflectorizante fac vizibile labutele pe timp de noapte. Astfel catelul tau va fi ferit de accidente de masina sau biciclete.

Incalta-ti catelul cu aceste ghete si vei scapa de stersul labutelor zilnic. Va fi protejat si in acelasi timp admirat de toata lumea.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.