Ghete pentru catei X1750

Aceste ghete pentru catei, sunt confectionate din material din plasa cu garnitura din piele sintetica, perfecte pentru vremea calda. Foarte usoare, pastreaza labele cainilor uscate si aerisite. Au un design unic, confectionate dintr-o singura bucata de material, moderni si usori. Foarte buni pentru vreme uscata, dar si pentru protectia labutelor.

Talpa foarte flexibila, contine componente din cauciuc natural, moale si confortabil, antiderapant. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat. Design special pentru cateii mici, mijlocii si mari, foarte practici si comozi. Curelele Velcro, cu arici foarte puternic infasuara si fixeaza gheata pe picior. Se incalta si se descalta foarte usor, plimbarea devenind o placere atat pentru catelusi cat si pentru parintii lor.

Catelul tau se va simti foarte bine incaltat cu aceste ghete, iar tu vei fi mandru cand va fi admirat de ceilalti parinti de catei.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.

În prezent, acest produs nu este in stoc si este indisponibil.