Botosi pentru catei X1821P

56,00 lei

Aceste ghetute sunt pentru catei mici si mijlocii. Sunt confectionati din piele sintetica reflectorizanta si plasa, care lasa piciorul sa respire. Purtati in interiorul casei protejeaza labutele impotriva loviturilor de mobilier si inteparii. Atunci cand se joaca in aer liber, ghetutele tin labutele curate si le protrjeaza de asfaltul fierbinte. Talpa este antiderapanta, moale si confortabila. Se incalta si se descalta usor.

Curelele Velcro reflectorizante, cu arici puternic infasuara glezna si confera stabilitate labutei. Curelele reflectorizante fac vizibile labutele pe timp de noapte. Astfel catelul tau va fi ferit de accidente de masina sau biciclete. Materialul din plasa este perfect pentru iesirile la plimbare cand  vreme este calda, pentru ca lasa labutele sa respire.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.

Stoc epuizat