Ghete pentru catei X2803

Ghete profesionale (waterproof) rezistente la apa, pentru caini de dimensiuni mijlocii si mari, confectionati din tesatura Neopren si piele ecologica cauciucata. Au un design unic, fiind confectionati dintr-o singura bucata de material. Foarte usoare, pastreaza labele cainilor uscate si aerisite. Neoprenul pastreaza o temperatura constanta a labei in orice anotimp. Mentin o temperatura constanta in interior.

Curelele Velcro, cu arici foarte puternic infasuara si fixeaza pantoful pe picior. Talpa foarte flexibila,contine componente din cauciuc natural, moale si confortabil, cu rizuri antiderapante. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat. Se incalta si se descalta usor, plimbarea devenind o placere atat pentru catelusi cat si pentru parinti.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza impotriva capuselor si aristelor.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip, pietre bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.

În prezent, acest produs nu este in stoc si este indisponibil.