Ochelari de soare M5078

30,00 lei

Descoperă ochelarii de soare, accesoriul perfect pentru a proteja ochii sensibili ai prietenului tău canin în timpul expunerii la soare. Fabricați cu atenție și iubire pentru animalele de companie, acești ochelari de soare oferă o soluție sigură și confortabilă pentru câinii mai mari.

Ochelarii noștri de soare sunt creați folosind materiale de înaltă calitate, non-toxice și durabile, asigurându-se că rezistă în timp și oferă protecție adecvată. Designul ergonomic și ajustabil se potrivește perfect pe fața câinelui tău, asigurându-i o fixare sigură și confortabilă în timpul activităților în aer liber.

Acești ochelari de soare previn efectele dăunătoare ale razelor ultraviolete, inclusiv arsurile solare și deteriorarea ochilor. Pe lângă asta, ochelarii oferă o barieră eficientă împotriva prafului, nisipului și debrisurilor, protejând ochii câinelui de iritații și posibile leziuni.

Disponibili într-o varietate de culori și stiluri, ochelarii de soare adaugă un plus de farmec și stil catelului tău. Indiferent de rasa sau mărimea câinelui tău, vei găsi cu ușurință ochelarii potriviți care se potrivesc perfect față de dimensiunile și stilul animalului tău.

Nu doar că ochelarii sunt funcționali și practici, dar pot aduce și momente amuzante și adorabile. Cu acești ochelari de soare, prietenul tău canin va fi în centrul atenției și va impresiona pe toată lumea în timpul plimbărilor sau sesiunilor foto.

Comandă acumochelarii și oferă-i patrupedului tău protecția și stilul de care are nevoie în timpul aventurilor în aer liber. Cu acești ochelari de soare de înaltă calitate, vei oferi câinelui tău o experiență plăcută și sigură în timp ce vă bucurați împreună de soare și de toate activitățile distractive în aer liber.

Acesti ochelari se potrivesc cateilor de peste sase kg. Sunt accesorizati cu un elastic reglabil care inconjoara capul si sunt pliabili