Sapca pentru catei M-MZ001F

36,00 lei

Sapca pentru catei cu cozoroc este un accesoriu adorabil și practic, creat special pentru a oferi protecție și stil câinilor de toate rasele și dimensiunile. Această sapcă inovatoare este proiectată cu un cozoroc și o prindere sub bărbie cu buton reglabil, pentru a se potrivi perfect pe capul micuților patrupezi și pentru a le oferi confort și siguranță în timp ce se bucură de activități în aer liber.

Cozorocul  permite adaptarea sapcii la dimensiunea capului câinelui, asigurându-se astfel că aceasta rămâne ferm pe cap în timpul mișcărilor active. Indiferent de rasa sau mărimea câinelui tău, poți regla butonul pentru a se potrivi perfect circumferinței bărbiei și pentru a oferi o prindere sigură și confortabilă.

Prinderea sub bărbie cu buton reglabil este concepută pentru a facilita punerea și îndepărtarea sepcii. Pur și simplu ajustezi butonul pentru a strânge sau slăbi sapca în jurul bărbiei câinelui, oferindu-i astfel un confort optim și evitând căderea sau alunecarea acesteia în timpul activităților.

Această sapcă este un accesoriu practic și trendy. Nu numai că oferă protecție împotriva razelor solare, vântului sau a altor condiții meteorologice nefavorabile, dar adaugă și un element de stil în aspectul câinelui tău. Poți alege dintr-o varietate de culori și modele pentru a se potrivi personalității și stilului câinelui tău, făcându-l să iasă în evidență și să arate grozav în timp ce se plimbă sau se joacă în aer liber. Este ideala impotriva razelor soarelui si a insolatiei.

În concluzie, este un accesoriu versatil și funcțional, conceput pentru a oferi protecție și confort câinilor în timpul activităților în aer liber. Cu ajustare ușoară și sigură, acest accesoriu este potrivit pentru câinii de toate rasele și dimensiunile, oferindu-le un aspect adorabil și protecție împotriva factorilor externi.

Este o sepcuta frumoasa si utila. Poate fi purtata atat de baieti cat si de fetite.

Culori
Albastru/Alb
Armi
Floral
Multicolor
Rosu
Rosu/Alb