Hanorac pentru catei MYP203A

Pretul initial a fost: 74,00 lei.Pretul curent este: 59,00 lei.

Acest Hanorac pentru catei MYP203A,este pentru catei de talie mica si mijlocie si chiar pentru pisicute. Este confectionat din tricot flausat 100% bumbac, care imbraca perfect corpul animalutului tau de companie. Hanoracul are tricot patent la maneci, in jurul gatului si la baza lui. Pe spate are un imprimeu dragut care sigur va atrage atentia. Ideal pentru plimbarile in parc primavara si toamna. Este comod si usor de folosit, se imbraca si dezbraca peste cap. Se spala si se usuca usor.

Este confortabil si menține caldura corpului catelului dv.De fapt, hanoracul este conceput pentru a vă face catelul si mai adorabil. Vă veți bucura de plimbare si joaca cu catelul dv. de fiecare dată când poartă aceast hanorac dragălas și moale. Materialele moi, dar de înaltă calitate ale acestui hanorac, îl vor păstra în felul acesta timp îndelungat.Acest hanorac este pentru catei de talie mica si mijlocie si chiar pentru pisicute. Este confectionat din tricot flausat 100% bumbac, care imbraca perfect corpul animalutului tau de companie. Hanoracul are tricot patent la maneci, in jurul gatului si la partea de jos. Pe spate are un imprimeu dragut care sigur va atrage atentia. Ideal pentru plimbarile in parc primavara si toamna. Este comod si usor de folosit, se imbraca si dezbraca peste cap. Se spala usor si se usuca repede. Este confortabil si menține caldura corpului catelului dv.
De fapt, hanoracul este conceput pentru a vă face catelul sa se simta mai comod si mai adorabil. Vă veți bucura de plimbare si joaca cu catelul dv. de fiecare dată când poartă aceast hanorac dragălas și moale. Materialele moi, dar de înaltă calitate ale acestui hanorac, îl vor păstra în felul acesta timp îndelungat.

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

SKU: MYP203A Categorie: