Canadiana pentru catei MQ-DZD152R

79,00 lei99,00 lei

Această canadiană pentru catei este special concepută pentru a oferi o combinație perfectă între impermeabilitate, izolație termică și stil. Este un produs esențial pentru a proteja și a menține confortul câinelui tau în condiții meteo neprietenoase.

Fabricată din materiale de calitate superioară, această canadiană este complet impermeabilă, ceea ce înseamnă că catelul tau va rămâne uscat chiar și în cele mai ploioase zile. Stratul impermeabil rezistent la apă împiedică pătrunderea umezelii în interiorul canadianei, protejând astfel blana și pielea delicată a câinelui.

Canadiana este matlasată pentru a oferi o izolație termică suplimentară, păstrând căldura corpului câinelui în zilele reci de iarnă. Aceasta asigură confortul și protecția împotriva frigului, permițându-i câinelui să se bucure de plimbări lungi și confortabile în timpul sezonului rece.

Un alt element practic al acestei canadiane este fermoarul plasat pe spate. Acest design inteligent permite o îmbrăcare și dezbrăcare rapidă și ușoară a canadianei, eliminând orice neplăceri și timp pierdut în timpul pregătirii pentru plimbarea de afară.

De asemenea, canadiana pentru catei este echipată cu inele metalice de prindere a lesei, care vă permit să fixați lesa în mod sigur și comod. Acest aspect este foarte util atunci când doriți să mergeți în plimbare sau să faceți exerciții cu câinele dumneavoastră. Inelele metalice asigură o fixare sigură a lesei, fără riscul de ruptură sau desprindere.

În ceea ce privește aspectul, această canadiană pentru câini vine în două culori atractive. Indiferent dacă preferați o combinație de culori contrastante sau o opțiune mai subtilă, aveți posibilitatea de a alege cea mai potrivită variantă pentru stilul și preferințele dumneavoastră.

Rezumând, canadiana impermeabilă, matlasată, cu fermoar pe spate, inele metalice pentru prinderea lesei și în două culori, reprezintă alegerea perfectă pentru câinele dumneavoastră. Este potrivita pentru cateii de talie mica, medie si mare. Această canadiană îmbină funcționalitatea cu un design atrăgător și oferă protecție și confort în condiții meteo variate. Nu ezitați să investiți în această canadiană de înaltă calitate pentru a asigura bunăstarea și confortul catelului tau în timpul plimbărilor și activităților în aer liber!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Negru/Rosu
Verde / Negru