Canadiana pentru catei MYP567P

99,00 lei

Explorați Luxul și Confortul pentru Cel Mai Bun Prieten al Dumneavoastră!

Bine ați venit în lumea rafinată a protecției și confortului pentru câinii dumneavoastră! Canadiana noastră pentru câini, un adevărat simbol al calității și funcționalității, este concepută special pentru a transforma plimbările reci și ploioase în aventuri pline de stil pentru patrupedul dumneavoastră.

Protecție Impecabilă În Orice Vreme

Fii pregătit pentru orice condiții meteo cu această minunată canadiană impermeabilă pentru câini. Fabricată cu măiestrie din două culori de material de cea mai înaltă calitate, această piesă vestimentară oferă protecție de neegalat împotriva ploii și zăpezii, păstrându-l pe cel mai bun prieten al dumneavoastră uscat și confortabil.

Izolare Termică de Top și Confort

Nu faceți compromisuri atunci când vine vorba de confortul câinelui dumneavoastră. Canadiana noastră pentru câini este izolată și groasă, fiind perfectă pentru sezonul rece de iarnă. Vă va surprinde plăcut când veți simți căldura oferită de fibrele calduroase și de căptușeala din fleece moale și plăcută la atingere. Câinele dumneavoastră va iubi senzația de lux pe care i-o oferă această canadiană.

Detalii de Design Elegante și Funcționale

Această canadiană pentru câini este plină de caracteristici inteligente. Gluga este prevăzută cu șiret cu butoni pentru a asigura o potrivire perfectă și pentru a păstra capul câinelui uscat. În plus, se închide cu capse pe abdomen, facilitând îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă. Pe spate, veți găsi o etichetă brodată subtilă, care conferă o notă de eleganță și originalitate.

Potrivită pentru Toate Rasele de Câini Mici și Mijlocii

Indiferent de rasa sau dimensiunea câinelui dumneavoastră, această canadiană este potrivită pentru toți cei de talie mică și mijlocie. Cu toate acestea, asigurați-vă că măsurați câinele înainte de a comanda pentru a obține mărimea corectă.

Menținere și Îngrijire Ușoară

Pentru a vă asigura că  haina va ramane în condiții perfecte de-a lungul timpului, vă recomandăm să o spălați manual sau în mașina de spălat rufe la 30 de grade Celsius. Această metodă simplă de îngrijire va prelungi viața hainei și va păstra calitatea, culorile și elasticitatea acesteia intacte.

Cumpărați Acum și Pregătiți-vă Pentru Aventurile Iernii!

A venit momentul să transformați sezonul rece și friguros într-o ocazie de a petrece timp de calitate în aer liber alături de câinele dumneavoastră. Cu aceasta canadiana veți avea certitudinea că prietenul dumneavoastră cu blăniță este protejat și călătoriile voastre vor fi pline de stil. Cumpărați acum și bucurați-vă de plimbări călduroase și elegante în timpul iernii!

Culori
Rosu/Negru
Portocaliu/Negru
Canadiana pentru catei MYP567P