Canadiana pentru caței MP2020S

99,00 lei

Descoperă eleganța și protecția pentru patrupedul tău cu canadiana impermeabilă pentru câini

Iarna nu trebuie să fie un motiv de neliniște pentru tine și pentru cel mai fidel companion al tău. Cu canadiana noastră, vei avea certitudinea că patrupedul tău este bine protejat și arată uimitor în același timp. Cu un design sofisticat și o construcție de înaltă calitate, această canadiană este alegerea perfectă pentru câinele tău de talie mică și mijlocie în sezonul rece și ploios.

Protecție supremă 

Imaginați-vă cum este să vă puteți bucura de plimbare cu cățelul dvs. în mijlocul ploii sau al zăpezii, fără nicio grijă. Canadiana noastră este construită cu impermeabilitate de top, astfel încât să vă puteți bucura de vremea rece și friguroasă fără să vă faceți griji cu privire la umezeală. Cu un sistem de închidere cu capse, cățelul tău va putea fi îmbrăcat și dezbrăcat cu ușurință.

Confort și căldură în unul

Pentru a asigura că patrupedul tău se simte călduros și confortabil, canadiana noastră este umpluta cu fibre de bumbac, matlasată și căptușită cu material respirabil. Astfel, nu doar că va menține temperatura corpului la nivelul optim, dar va avea și spațiu suficient pentru mișcare. Câinii iubesc confortul, iar această canadiană le oferă exact asta.

Designul eleganței

Cu o combinație sofisticată de culori argintiu  și negru, canadiana atrage privirile și adaugă un strop de eleganță la garderoba pufoasă a patrupedului tău. Gulerul înalt tip tunica nu numai că arată bine, dar protejează și gâtul câinelui de frig și umezeală. Pentru un plus de confort, canadiana are elastic patent la manșete și la baza hainei, asigurându-se că se potrivește perfect.

Pentru a sublinia atenția noastră la detalii, canadiană este dotată cu o etichetă imprimată pe mijlocul spatelui. Această mică adăugare oferă unicitate produsului și arată cât de mult nu se trece de fiecare aspect al designului.

Măsurători corecte, potrivire perfectă

Vrem ca canadiana noastră să fie perfectă pentru patrupedul tău. De aceea, recomandăm cu căldură să măsurați câinele înainte de a comanda. Asigurându-vă că alegeți dimensiunea corectă și veți avea certitudinea că aceasta se va potrivi perfect câinelui vostru și ii oferiți protecția de care are nevoie.

În final, canadiana noastră este combinația perfectă de eleganță, confort și protecție. Este alegerea ideală pentru câinii de talie mică și mijlocie care merită ce e mai bun în sezonul rece. Asigură-te că patrupedul tău se simte bine și arată minunat cu canadiana noastră impermeabilă pentru câini.

Cumpără acum și fii pregătit pentru orice condiții meteo în timpul plimbărilor tale cu cel mai bun prieten al tău!

Culori
Argintiu/negru
Auriu/Negru