Canadiana pentru catei MTC01P

89,00 lei

Descoperă Canadiana Impermeabilă pentru Câini: Stil și Confort într-un Singur Pachet!

În zilele reci și ploioase, câinii noștri merită doar cele mai bune și mai calde haine. Cu canadiana noastră impermeabilă, vei oferi prietenului tău blănos nu doar protecție, ci și un aspect elegant. Iată de ce trebuie să alegi Canadiana noastră:

Designul Elegant în Trei Culori: Canadiana este concepută pentru a îmbina stilul și funcționalitatea. Cu o alegere de trei culori de material, vei găsi cu ușurință varianta care se potrivește personalității și preferințelor animalului tău de companie.

Confort Ulterior: Vrem ca prietenul tău cu blană să se simtă minunat, așa că am învelit canadiana în fibre moi de bumbac, oferindu-i un plus de căldură. Este matlasată pentru a păstra căldura și este captușită cu un material respirabil, astfel încât câinele tău să se simtă mereu confortabil.

Detalii Pratice: Canadiana este prevăzută cu o glugă care se poate prinde cu ușurință pe haină cu capsa atunci când nu este necesară. În plus, la spate, în zona gâtului, există un locaș special pentru a prinde lesa câinelui. Se închide rapid și sigur cu capse pe abdomen, iar ultima capsă este dublată pentru a se potrivi circumferinței abdomenului.

Detalii Rafinate: Manecile și gluga sunt tivite cu o garnitură specială pentru a oferi un aspect elegant.

Versatilitate Pe Timp de Vreme Rece: Canadiana noastră este perfectă pentru sezoanele reci, ploioase și cu zăpadă. Fiind impermeabilă, protejează câinele tău de condițiile meteo neprielnice și menține uscată blana lui prețioasă.

Ușor de Întreținut: Nu-ți face griji cu privire la curățare. Canadiana poate fi spălată la mașină pentru a menține mereu aspectul proaspăt și curat.

Potrivită pentru Câinii de Talie Mică și Mijlocie: Canadiana este disponibilă în diverse mărimi, astfel încât să poată fi purtată cu mândrie de către câinii de talie mică și mijlocie.

Înainte de a comanda, asigură-te că ai măsurat câinele, pentru a alege mărimea potrivită. Cu canadiana noastră impermeabilă, prietenul tău blănos va arăta și se va simți bine în orice condiții meteo reci. Investește în confortul și stilul lui!

Culori
Bleu/Alb/Bleumarin
Crem/Alb/Maro
Portocaliu/Alb/Verde