Hanorac pentru catei MQD8303G

69,00 lei

Bine ați venit pe site-ul nostru dedicat iubitorilor de câini și prietenilor blănoși! Vă prezentăm cu bucurie un hanorac pentru câini care este atât de drăguț și deosebit încât îl veți dori cu siguranță pentru cățelul vostru.

Hanoracul este confecționat dintr-o catifea moale și pufoasă, asigurând astfel că animalul vostru de companie va fi învăluit într-un confort desăvârșit și că va sta cald în zilele mai reci. Designul acestui hanorac a fost conceput cu grijă, luând în considerare atât estetica cât și funcționalitatea.

Hanoracul are o glugă ascuțită pe spate, care îi conferă un aspect jucăuș și adorabil. Gluga este prevăzută cu un ciucure mare și pufos din blăniță, adăugând un plus de dulceata și farmec cățelușului vostru. În plus, gluga are și un rol important de protecție, asigurând că urechile și capul cățelului sunt ferite de frig și picături fine de ploaie.

Mânecile și baza hanoracului sunt echipate cu mansete din același material ca restul hanoracului, asigurând astfel o potrivire perfectă și evitând pătrunderea aerului rece în interior. În acest fel, cățelul vostru va putea să se joace și să se miște în voie fără a fi deranjat de vreun element neplăcut.

Pe pieptul hanoracului este aplicată o emblemă cu sris, oferindu-i astfel un aspect personalizat și elegant. Această emblemă poate fi, de asemenea, un mod prin care să vă arătați dragostea pentru cățelul vostru și să îi oferiți o apariție unică și deosebită.

Hanoracul este destinat cățeilor de talie mică și mijlocie, asigurându-le acestora o potrivire perfectă și confort sporit în zilele reci. Vă recomandăm să măsurați câinele înainte de a face achiziția, pentru a vă asigura că alegeți mărimea potrivită pentru el. O măsurătoare corectă va asigura că hanoracul se va potrivi perfect pe corpul cățelului și că acesta se va simți confortabil în el.

Acest hanorac este alegerea ideală pentru cățeii care adoră să iasă în evidență cu un stil unic și adorabil. Fie că este vorba despre o plimbare în parc sau de o scurtă sesiune foto pentru rețelele sociale, hanoracul nostru îi va ajuta să fie vedetele momentului.

În concluzie, hanoracul nostru pentru câini din catifea moale și pufoasă, cu glugă ascutită și ciucure mare și pufos, mansete și emblemă aplicată pe piept este alegerea perfectă pentru câinii voștri de talie mică și mijlocie în zilele racoroase. Asigurați-vă că alegeți mărimea potrivită prin măsurarea corectă a cățelului vostru și pregătiți-vă să-i oferiți acestuia o experiență vestimentară cu stil și confort. Vă garantăm că veți fi impresionați de reacția jucăușă și veselă a cățelușului vostru în timp ce poartă acest hanorac adorabil!

Culori
Albastru
Gri