Salopeta pentru catei MYP424A

59,00 lei

Bun venit în lumea salopetelor adorabile pentru câini! Prezentăm salopeta pentru câini din bumbac, o piesă vestimentară uimitoare și funcțională, perfectă pentru micuțul tău companion canin. Această salopetă fermecătoare și plină de stil combină confortul cu un design jucaus și un imprimeu captivant cu iepurasi pe întreaga sa suprafață.

Fabricată cu grijă din bumbac moale și respirabil, salopeta oferă câinelui tău un sentiment de plăcere și libertate în timp ce o poartă. Materialul de calitate superioară asigură că pielea sensibilă a câinelui rămâne protejată și confortabilă în orice moment al zilei. Indiferent dacă te bucuri de momente relaxante în casă sau vă aventurați în exterior, salopeta este adaptată pentru ambele situații.

Cu un imprimeu vesel si fermecător, această salopetă adaugă un plus de stil și farmec aspectului micuțului tău prieten. Designul jucăuș și colorat va face ca animalul tău să iasă în evidență în orice context, transformându-l într-o adevărată vedetă a străzii.

Salopeta pentru catei din bumbac nu este doar drăgălașă, ci și extrem de practică. Designul său versatil și funcțional permite ca salopeta să fie purtată atât în interiorul casei, pentru momentele relaxante de joacă și odihnă, cât și în exterior, în timpul plimbărilor sau activităților în aer liber. Astfel, animalul tău de companie va fi mereu înconjurat de confort și stil, indiferent de locul în care vă aflați.

Salopeta este creată cu atenție la detalii și se mulează perfect pe forma corpului câinelui. Croiala ergonomică asigură o potrivire ideală, în timp ce banda elastică de la nivelul abdomenului permite ajustarea pentru a se potrivi câinilor de diferite dimensiuni. Imbrăcarea și dezbrăcarea este rapidă și ușoară, trasa peste cap, fără a provoca disconfort sau restricții animalului tău de companie.

În plus, salopeta este ușor de întreținut. Poate fi spălată și curățată cu ușurință, astfel încât să rămână mereu proaspătă și curată, pregătită pentru următoarea aventură a câinelui tău.

Această salopetă drăgălașă pentru câini este disponibilă într-o gamă variată de dimensiuni, asigurându-se astfel că fiecare câine primește marimea perfecta. Asigură-te că animalul tău de companie strălucește într-o salopetă minunată, atât în interiorul căminului, cât și în exterior, și oferă-i toată dragostea și grijă pe care o merită!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Bleu
Galben