Salopeta pentru catei MYP614B

69,00 lei

Bine ați venit la magazinul nostru dedicat iubitorilor de animale, unde găsiți cele mai confortabile și elegante haine pentru patrupezi! Vă prezentăm salopeta fleece pentru câini, o piesă vestimentară inovatoare și de înaltă calitate, creată special pentru cățeii de talie mică și mijlocie.

Această salopetă adorabilă este fabricată dintr-un material fleece de cea mai bună calitate, cunoscut pentru textura sa pufăiasă și moale. În plus, materialul este extrem de ușor, oferindu-i câinelui dumneavoastră o experiență de purtare plăcută și confortabilă.

Designul inteligent al salopetei include un elastic patent la baza picioarelor, asigurând o potrivire perfectă și comodă. Elasticul este în aceeași nuanță cu restul salopetei, conferind un aspect uniform și elegant. Astfel, câinele dumneavoastră poate fi activ și jucauș în aer liber, fără a-i fi afectată confortul termic.

Salopeta este prevăzută cu o bentită stil tunica, realizată din același material fleece de calitate. Această bentită adaugă un plus de căldură și protecție pentru gâtul sensibil al cățelușului, completând look-ul său adorabil.

Un alt detaliu ingenios al acestei salopete este bentita adăugată pe spate, care vine cu un inel special pentru prinderea lesei. Astfel, puteți să vă plimbați câinele cu ușurință, fiind siguri că acesta se simte confortabil și în siguranță în timpul plimbărilor. Salopeta se imbraca si dezbraca usor, trasa peste cap.

Salopeta Fleece pentru câini este concepută pentru a fi purtată atât în zilele reci în aer liber, cât și în interior, asigurând că patrupedul dvs. primește toată căldura și confortul necesare în orice moment.

Pentru a vă asigura că achiziționați mărimea potrivită, vă rugăm să consultați ghidul nostru de măsurători. O salopetă bine potrivită nu numai că arată minunat, dar și oferă libertate de mișcare câinelui, permițându-i să se bucure pe deplin de aventurile alături de dumneavoastră.

Indiferent dacă cățelul dvs. este un cățel activ și plin de energie sau unul mai liniștit și iubitor de căldură, Salopeta Fleece este opțiunea ideală pentru a-l menține confortabil și protejat în orice condiții meteorologice.

Alegeți să vă răsfățați prietenul cu Salopeta Fleece pentru câini și veți vedea cum zilele reci devin mai plăcute și mai distractive atât pentru dvs., cât și pentru cățelul dvs.! Nu uitați să verificați ghidul nostru de măsurători și să faceți comanda chiar astăzi pentru a-i oferi cățelului dvs. cea mai bună experiență de purtare!

Culori
Cafeniu
Gri
Roz