Salopeta de ploaie pentru catei MTH08A

69,00 lei

Bine ați venit la magazinul nostru online, unde vă prezentăm o salopetă de ploaie special concepută pentru căței. Această salopetă practică și stylish este perfectă pentru a-ți proteja cățelul în timpul ploilor sau altor condiții meteorologice umede.

Salopeta noastră de ploaie pentru căței are o serie de caracteristici excelente pentru a asigura confortul și siguranța prietenului tău necuvântător. Ea vine echipată cu o glugă integrată pentru a proteja capul și urechile cățelului de picăturile de ploaie. De asemenea, dispune de un buzunar practic amplasat pe spate, care poate fi folosit pentru a depozita mici obiecte sau gustări pentru cățel.

Un detaliu important al salopetei este dunga reflectorizantă situată pe spate, care crește vizibilitatea cățelului în condiții de lumină scăzută sau în timpul plimbărilor nocturne. Aceasta contribuie la siguranța cățelului tău și face ca salopeta să fie ideală pentru plimbările serale sau în zone aglomerate.

Interiorul salopetei este captusit cu plasă, ceea ce permite circulația aerului și asigură confortul cățelului în timpul purtării. Salopeta dispune și de elastic la picioare, care ajută la păstrarea acesteia în poziție și previne intrarea apei în interior.

Salopeta are, de asemenea, un sistem de închidere cu capse, care permite o fixare rapidă și ușoară. În talie, salopeta este prevăzută cu un șiret cu buton, care asigură o potrivire perfectă și ajustabilă în funcție de mărimea și forma cățelului tău.

Această salopetă de ploaie pentru căței este atât practică, cât și atrăgătoare, asigurând cățelului tău un aspect elegant și în același timp o protecție eficientă împotriva ploii. Alegeți calitatea și confortul pentru cățelul tău cu salopeta noastră de ploaie cu glugă, dungă reflectorizantă, captusită cu plasă și închidere cu capse!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Albastru
Army
Galben
Rosu