Rochie pentru catei S403R

Pretul initial a fost: 89,00 lei.Pretul curent este: 69,00 lei.

Rochiță Adorabilă pentru Căței cu Fustiță Jeans și Bluză din Bumbac

Dacă îți dorești ca prietenul tău blănos să fie în centrul atenției și să arate adorabil, această rochiță este alegerea perfectă! Cu un design modern și confortabil, rochița cu fustiță jeans și bluză din bumbac îmbină perfect stilul și funcționalitatea.

Caracteristici Cheie:

Design Modern și Chic

  • Fustiță din jeans cu volane: Adaugă un aer de eleganță și modernitate, îmbrăcând frumos spatele cățelușului tău.
  • Fundiță pe spate: Un detaliu fermecător care dă personalitate rochiței, transformând fiecare plimbare într-o paradă de modă.

Confort Maxim pentru Micuțul Tău

  • Material superior din bumbac în carouri: Țesătura plină, din bumbac de calitate, este respirabilă și moale, asigurând confortul cățelușului tău în orice moment.
  • Croială deosebită: Proiectată pentru a se potrivi perfect corpului și lăbuțelor din față, rochița permite mișcarea liberă și naturală.

Practică și Ușor de Folosit

  • Închidere cu capse: Rochița se îmbracă și se dezbracă rapid și ușor, ideală pentru utilizarea zilnică.
  • Potrivită pentru zilele de toamnă și primăvară: Materialul și designul o fac perfectă pentru anotimpurile mai răcoroase.

Potrivită pentru Căței de Talie Mică și Mijlocie

  • Disponibilă în mărimi variate, asigurând o potrivire perfectă pentru cățeii mici și mijlocii.

Instrucțiuni pentru Măsurare
Pentru a garanta o potrivire perfectă, vă rugăm să măsurați corect cățelul înainte de a face achiziția. Astfel, veți asigura că hainuța se va potrivi impecabil și va oferi tot confortul și stilul de care are nevoie.

Transformă fiecare ieșire într-un moment special cu această rochiță adorabilă și practică pentru căței. Comandă acum și oferă-i micuțului tău blănos tot confortul și stilul pe care îl merită!