Tricou pentru catei MF69A

49,00 lei

Tricoul cu acest imprimeu dragalas este un obiect vestimentar special conceput pentru a oferi confort și stil prietenului tău canin în timpul sezonului cald. Acest tricou este confecționat dintr-un material ușor și respirabil, pentru a menține câinele răcoros în zilele călduroase.

Diversele culori disponibile permit alegerea tricoului în funcție de personalitatea și stilul câinelui tău. Pe lângă aspectul estetic, tricoul are și o funcție practică. Acesta poate proteja pielea sensibilă a câinelui de razele soarelui și poate oferi o barieră împotriva insectelor sau alergenilor prezentați în aer în timpul verii. De asemenea, tricoul poate ajuta la menținerea curățeniei în timpul plimbărilor, deoarece poate reduce cantitatea de praf și murdărie care se pot prinde în blana câinelui.

În concluzie, tricoul este un accesoriu la modă și funcțional, perfect pentru a-ți răsfăța câinele în timpul sezonului cald și pentru a-i oferi o protecție suplimentară. Asigură-te că alegi un tricou care se potrivește câinelui tău ca mărime și că îi oferă libertatea de mișcare necesară pentru a se simți confortabil și fericit.

Vă rugăm să vă asigurați că măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

 

Culori
Alb/Negru
Bleu/Alb
Galben/Alb