Ham cu lesa pentru catei MBL842G

69,00 lei

Vă prezentăm hamul pentru câini confecționat din canvas imprimat cu floricele. Acest ham fermecător este proiectat cu atenție și creat pentru a oferi cainelui tau confort și stil în timpul plimbărilor.

Fabricat dintr-un material rezistent și durabil, acest ham este confecționat din canvas de înaltă calitate, care este imprimat cu un design plin de viață format din delicate floricele. Această imprimare adaugă o notă de veselie și stil hamului, făcându-l să iasă în evidență în mulțime. Floricelele vesele și viu colorate aduc un plus de farmec oricărei plimbări cu câinele tau, iar designul imprimat rezistă în timp, păstrându-și aspectul nou și vibrant.

Banda tivita de jur împrejur adaugă un detaliu rafinat și îngrijit acestui ham. Prin finisarea impecabilă, banda asigură că hamul va rezista în timp și va face față chiar și celor mai intense aventuri în aer liber. Indiferent dacă vă plimbați prin parc, explorați trasee montane sau vă bucurați de o plimbare pe plajă, hamul pentru câini confecționat din canvas imprimat cu floricele este conceput pentru a rezista la utilizarea frecventă și pentru a oferi câinelui tau un confort optim.

Pe partea din piept a hamului, veți observa o adorabilă floricică brodată. Această mică floare adaugă o notă de eleganță și subliniază atenția la detalii a acestui produs. Floricica este executată cu migală, oferind un aspect fermecător și distinctiv, care va face ca hamul catelului tau să iasă în evidență în mulțime.

Confortul câinelui tau este o prioritate, de aceea hamul este captusit cu o plasă moale și respirabilă. Plasa permite o circulație optimă a aerului, menținând pielea câinelui uscată și răcoroasă chiar și în timpul activităților fizice intense. În același timp, captușirea cu plasă oferă un nivel de susținere și siguranță, distribuind presiunea uniform pentru a preveni disconfortul și a asigura că plimbarea câinelui tau este una plăcută și relaxantă.

Acest ham este potrivit pentru câinii de talie mică și medie, asigurându-vă că se va potrivi perfect câinelui tau. Cu designul său reglabil, poti ajusta hamul pentru a obține cea mai confortabilă potrivire pentru câinele tau și pentru a te asigura că fiecare plimbare este una plăcută și fără disconfort.

Lesa se prinde cu ajutorul unei carabine de două inele, oferindu-ti flexibilitate și control în timpul plimbării. Această caracteristică permite atașarea și detasarea rapidă și ușoară a lesei, astfel încât să poți ajusta hamul în funcție de nevoile și preferințele tale în timpul plimbărilor.

În concluzie, hamul pentru câini confecționat din canvas imprimat cu floricele este alegerea perfectă pentru proprietarii de câini care doresc să ofere confort și stil prietenilor lor patrupezi. Cu un design fermecător, o construcție durabilă și detalii atent finisate, acest ham oferă o combinație perfectă între moda și funcționalitate. Asigura-te că prietenul tau necuvântător se simte minunat și arată fabulos în timpul plimbărilor. Comanda astăzi hamul pentru câini confecționat din canvas imprimat cu floricele și bucura-te de plimbări plăcute și elegante alături de câinele tau!

Culori
Albastru
Piersica
Roz
Vernil