Ghete pentru catei XB1866M

Ghetute pentru iarna, cu o combinatie de doua materiale, piele tip caprioara si piele ecologica. Sunt perfecti pentru zapada, vreme rece si geroasa. Captusite cu blana, tin cald, sunt confortabile si moi. Sunt destinate cateilor de talie mica si medie.

Talpa foarte flexibila, contine componente din cauciuc natural, moale si confortabil, cu rizuri antiderapante. Talpa urmareste curbura labutei, are un design simplu, se muleaza pe labuta si devine foarte comod de purtat. Inchiderea se face cu fermoar si cu banda Velcro, cu arici foarte puternic care infasuara si fixeaza pantoful ferm pe picior.

Se incalta si se descalta foarte usor, plimbarea devenind o placere atat pentru catel cat si pentru parinti. Veti scapa de spalatul cateilor dupa fiecare iesire in aer liber.

De ce au nevoie cateii de incaltaminte?

  • Previn infectiile labutelor.
  • Intretin labutele curate cand se joaca afara.
  • Protejeaza impotriva capuselor si aristelor.
  • Protejeaza labutele de sare si de degerare in timpul sezonului rece  cu zapada din abundenta.
  • Protejeaza labutele vara de un sol fierbinte sau aspru, cioburi, nisip, bucati de lemn, crengi, substante nocive cu care se stropeste iarba, soc electric, etc.

Ambalati 4 bucati in pachet.

Va rugam sa masurati corect labutele catelului, conform imaginii, pentru o potrivire perfecta a ghetutei pe labuta catelului.

 

În prezent, acest produs nu este in stoc si este indisponibil.