Vesta pentru catei MYP402V

89,00 lei

Bine ați venit în lumea rafinată a îmbrăcămintei pentru patrupede, unde confortul și stilul se întâlnesc în vesta noastră exclusivă pentru câinii tăi iubiți, fie că sunt bulldogi, pugi sau căței mai rotofei!

Descoperă Eleganța și Confortul:

Vesta noastră pentru câini este mai mult decât o haină – este un statement de stil și o îmbrățișare călduroasă pentru prietenul tău blănos. Fabricată cu atenție la detalii, această vestă promite:

  1. Confort Impecabil: Experimentează senzația inconfundabilă a căptușelii din fleece care învăluie delicat câinele tău într-o îmbrățișare călduroasă. Perfectă pentru bulldogi, pugi și căței mai plinuți, această vestă este proiectată să ofere confort deplin și sărbătorește diversitatea formelor canine.
  2. Design Elegant și Practic: Cu un strat matlasat cu lână pufoasă, vesta se închide cu ajutorul capselor pe piept, oferind un aspect elegant și ușurând procesul de îmbrăcare pentru tine și câinele tău.
  3. Protecție Totală Împotriva Frigului: Gulerul special conceput protejează gâtul sensibil al câinelui de vânt aspru și frig, asigurându-i căldură și confort în plimbările lor de zi cu zi.
  4. Libertate de Mișcare: Manșetele elastice și baza hainutei, echipate cu un elastic tip patent, asigură o potrivire perfectă pe corpul câinelui și permit libertate de mișcare, indiferent cât de activ este companionul tău.
  5. Ideală pentru Orice Vreme: Cu o țesătură exterioară rezistentă la apă, vesta devine aliatul perfect împotriva capriciilor vremii. Fiind ideală împotriva frigului, vântului, ploii și zăpezii, această vestă este partenerul de nădejde pentru toate aventurile sezonului rece.
  6. Măsurare Ușoară: Pentru a asigura o potrivire perfectă, sfătuim măsurarea câinelui tău înainte de a plasa comanda. Ghidul nostru simplu te va ajuta să alegi mărimea perfectă pentru prietenul tău patruped.

Încheie cu stil și confort fiecare plimbare alături de prietenul tău blănos. Comandă acum și oferă-i câinelui tău o experiență de purtat îmbogățită cu calitate și rafinament!

Dă-i câinelui tău bucuria de a fi îmbrăcat în stil, alege vesta noastră premium pentru câini!

Culori
Albastru
Roz
verde