Canadiana pentru catei MZX15428R

119,00 lei129,00 lei

Bun venit la magazinul nostru dedicat iubitorilor de animale, unde găsești cele mai drăguțe și funcționale accesorii pentru câini! Suntem bucuroși să îți prezentăm canadiana pentru câini, un articol de îmbrăcăminte special conceput pentru a oferi cățeilor de talie mică și mijlocie protecție și confort în timpul sezonului rece și ploios.

Această canadiană este realizată dintr-un material impermeabil de înaltă calitate, asigurând că patrupedul tău rămâne uscat și fericit în timpul ploilor și zăpezilor. Stratul interior captusit cu fleece este suav și călduros, oferind cățelului tău o senzație plăcută și confortabilă, chiar și în cele mai reci zile de iarnă.

Unul dintre punctele forte ale acestei hăinuțe este gluga atașată, care nu doar conferă un aspect adorabil, ci și protejează capul câinelui de ploaie și vânt. De asemenea, gluga are un imprimeu cu scris reflectorizant, ceea ce face ca patrupedul tău să fie vizibil și în siguranță în condiții de iluminare redusă sau întuneric.

Canadiana acoperă complet corpul și picioarele din față ale câinelui, asigurându-i acestuia o protecție extinsă împotriva elementelor. Pe picioarele din față, există o dungă reflectorizantă, care nu doar adaugă un detaliu estetic, ci și mărește vizibilitatea câinelui pe timp de noapte, sporind astfel siguranța acestuia în timpul plimbărilor.

Închiderea cu arici Velcro face ca hăinuța să fie ușor de pus și de scos, permițându-ți să ajustezi strângerea pentru a se potrivi perfect contururilor corpului câinelui tău. Astfel, câinele tău se va simți confortabil și va putea să se bucure de mișcări libere în timpul activităților zilnice.

Pe spate, intr-o parte, vei găsi un design special cu inscripția „THE DOG FACE,” care conferă acestei hăinuțe un plus de personalitate și stil. Cu această canadiană, câinele tău va ieși în evidență și va fi admirat de toți cei din jurul său.

Baza hăinuței are un șiret cu bumbi pentru reglare, asigurând o potrivire perfectă și confortabilă pentru patrupedul tău. De asemenea, manecile au elastic la baza, oferind o fixare fermă și garantând că hăinuța va rămâne pe loc chiar și în timpul activităților mai intense.

Această hăinuță pentru câini de talie mică și mijlocie este alegerea ideală pentru a proteja cățelul tău de vremea rece și ploioasă. Combinația dintre materialul impermeabil, captuseala din fleece, gluga cu imprimeu reflectorizant, dunga reflectorizantă și închiderea cu arici Velcro fac din această canadiană un accesoriu indispensabil pentru patrupedul tău.

Așadar, oferă-i cățelului tău drag un cadou minunat și funcțional, îmbrăcându-l în această canadiană cu imprimeu THE DOG FACE. Indiferent de vreme, câinele tău va fi mereu pregătit să facă față frigului și ploii în stil, în timp ce tu te bucuri de momentele speciale petrecute împreună. Comandă acum canadiana pentru câini și asigură-te că prietenul tău necuvântător este mereu protejat și iubit!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă hainutei.

Culori
Negru
Rosu