Salopeta de ploaie pentru catei SJY001A

99,00 lei

Bun venit pe site-ul nostru! Vă prezentăm o salopetă de ploaie special concepută pentru câini de talie mică și medie. Această salopetă de ploaie este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, fas peliculizat, care asigură rezistență la apă și protecție împotriva umezelii.

Caracteristica principală a acestei salopete este gluga cu siret și bumbi. Gluga poate fi strânsă și fixată pe capul câinelui datorită sistemului de siret cu bumbi, oferind astfel o protecție suplimentară împotriva ploii. Acest detaliu este important pentru a păstra câinele uscat și confortabil în timpul plimbărilor în condiții umede.

În partea din spate, la nivelul gâtului, salopeta are un locaș decupat special pentru prinderea lesei. Acesta este acoperit cu o clapă, care ascunde locasul cand catelul nu are pusa lesa si pentru a nu intra apa in timpul plimbarilor..

Salopeta de ploaie este dotată cu elastic tricot atât la nivelul picioarelor, cât și la burtică. Acest elastic asigură o potrivire confortabilă și fermă a salopetei pe corpul câinelui, prevenind astfel pătrunderea apei în interiorul acesteia. Elasticul tricot permite, de asemenea, o mișcare liberă și confortabilă a câinelui în timpul purtării.

Picioarele din spate ale salopetei sunt prevăzute cu trei dungi reflectorizante. Aceste dungi au rolul de a spori vizibilitatea câinelui în condiții de lumină redusă sau întuneric, contribuind la siguranța acestuia în timpul plimbărilor pe timp de ploaie si pe timpul noptii.

În ceea ce privește modul de închidere, salopeta dispune de capse. Această metodă de închidere este rapidă și comodă, permițându-vă să îmbrăcați și să dezbrăcați câinele cu ușurință. Acest aspect este util, în special în situațiile în care câinele trebuie pregătit sau dezbrăcat în mod frecvent pe timp de ploaie.

Această salopetă de ploaie cu siret elastic și bumb în talie este special concepută pentru câinii de talie mică și medie. Vă invităm să alegeți mărimea potrivită pentru câinele dvs., pentru a asigura o potrivire confortabilă și o protecție optimă împotriva ploii.

Această salopetă de ploaie pentru câini de talie mică și medie este un articol vestimentar practic și funcțional, care oferă protecție și confort în timpul plimbărilor pe vreme umedă. Achiziționând-o, veți asigura câinelui dvs. o experiență plăcută și uscată în timpul ploii.

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Albastru
Galben
Roz