Salopeta de ploaie pentru catei MBX01P

69,00 lei

Descoperă salopetele de ploaie pentru câini, un must-have pentru protecția și stilul animalului tău de companie în zilele ploioase!

Salopeta de ploaie pentru câini, confecționată din fas impermeabil, este alegerea perfectă pentru a-ți menține câinele uscat și confortabil în timpul ploilor neașteptate. În plus, imprimeul haios cu maimuțe, care acoperă toată suprafața salopetei, adaugă o notă de distracție și individualitate garderobei câinelui tău.

Unul dintre avantajele remarcabile ale acestei salopete este captușeala cu plasă, care asigură o bună circulație a aerului, evitând supraîncălzirea și asigurând confortul în timpul plimbărilor. Indiferent de intensitatea ploii sau de temperatura de afară, animalul tău de companie se va simți mereu răcoros și protejat.

Gluga integrată este un alt element practic al salopetei. Aceasta oferă protecție suplimentară pentru capul și urechile câinelui în timpul furtunilor sau a vântului, asigurând astfel un confort sporit în timpul plimbărilor.

Închiderea cu capse face ca salopeta să fie ușor de pus și de scos, asigurând totodată o fixare sigură. Astfel, câinele tău se va bucura de libertate de mișcare și de confort în timp ce explorează în voie în timpul ploii.

Un detaliu practic și ingenios al acestei salopete este inelul pentru lesă amplasat în partea din spate a gâtului. Acesta permite o atașare ușoară a lesei și oferă o plimbare confortabilă și sigură, fără a fi nevoie să scoți salopeta.

Salopeta de ploaie pentru câini reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și stil. Asigură-te că alegi mărimea potrivită pentru câinele tău, pentru a asigura o potrivire perfectă și un confort optim în timpul purtării. Cu această salopetă, câinele tău va străluci în timpul plimbărilor ploioase, aducând zâmbete pe fețele tuturor celor pe care îi întâlniți.

Nu mai amâna protecția și stilul câinelui tău în timpul ploilor! Achiziționează acum o salopetă de ploaie cu imprimeu haios cu maimuțe, captușită cu plasă, cu glugă și închidere cu capse, și bucură-te de momente de distracție și confort alături de prietenul tău credincios!

Culori
Albastru
Galben
Roz
Salopeta de ploaie pentru catei MBX01P