Salopeta de ploaie pentru catei MTDL01V

119,00 lei

Descoperă salopeta de ploaie pentru câini – soluția perfectă pentru a-ți proteja prietenul patruped în timpul zilelor ploioase! Confecționată din fas impermeabil de înaltă calitate, această salopetă îmbină confortul și funcționalitatea pentru a oferi câinelui tău o experiență plăcută și uscată în timpul plimbărilor.

Unul dintre aspectele notabile ale acestei salopete de ploaie este designul său bine gândit. Fasul exterior are o culoare vibranta și atrăgătoare, adăugând un strop de stil și personalitate. Pe interior, fasul prezintă o nuanță argintie, care nu doar contribuie la aspectul estetic, dar și ajută la menținerea uscăciunii și confortului câinelui. Indiferent de vreme, salopeta de ploaie va fi o alegere excelentă pentru a proteja câinele tău de ploaie și umiditate.

Salopeta de ploaie pentru câini dispune de material în două culori, creând un aspect modern și elegant. Combinația inteligentă de culori se îmbină armonios, aducând un plus de stil și distincție câinelui tău. Designul cu două culori evidențiază salopeta într-un mod plăcut, transformând-o într-un accesoriu atât funcțional, cât și estetic.

Pentru a asigura o potrivire perfectă și o fixare sigură, salopeta de ploaie este echipată cu elastic patent la baza picioarelor și a burții. Acest elastic permite salopetei să se adapteze confortabil corpului câinelui, evitând astfel orice disconfort sau limitare a mișcărilor. Indiferent de mărimea sau forma câinelui tău, salopeta se va potrivi perfect, asigurând o experiență confortabilă și protecție adecvată.

Gluga salopetei de ploaie este prevăzută cu o vizetă transparentă, oferind câinelui o vedere clară asupra mediului înconjurător. Această caracteristică este deosebit de utilă în timpul plimbărilor, permițând câinelui să exploreze și să observe în siguranță în timpul ploii. Câinele tău va fi protejat de ploaie, iar în același timp va putea să interacționeze cu lumea din jur în mod natural.

Inchiderea salopetei se realizează rapid și ușor cu ajutorul capselor. Această soluție practică asigură o fixare sigură și eficientă, permițându-ți să îmbraci sau să scoți salopeta de ploaie cu ușurință. Capsele sunt rezistente și se mențin bine chiar și în condiții de ploaie, asigurând astfel că salopeta rămâne fixată pe câine în timpul plimbării.

În concluzie, salopeta de ploaie pentru câini este confecționată din fas impermeabil, având un design atrăgător cu fas în două culori. Elasticul patent la baza picioarelor și a burții asigură o fixare confortabilă, iar gluga cu vizetă transparentă permite câinelui să vadă în timp ce este protejat de ploaie. Inchiderea cu capse facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă. Alege salopeta de ploaie pentru câini și oferă-i prietenului tău patruped confortul și protecția de care are nevoie în zilele ploioase.

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Rosu/Negru
Roz/Negru
Verde/Negru