Salopeta de ploaie pentru catei M-DRC005V

119,00 lei

Bine ați venit la site-ul nostru, unde vă prezentăm salopeta de ploaie pentru câini! Această salopetă este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a proteja câinii de ploaie și umezeală, oferindu-le confort și siguranță în timpul plimbărilor în condiții meteorologice nefavorabile.

Fabricată dintr-un fas durabil, salopeta de ploaie pentru câini este disponibilă în două culori atrăgătoare. Această opțiune iti permite să alegi stilul potrivit pentru animalul tau de companie și să îl evidențezi în timpul plimbărilor.

Un aspect important al acestei salopete este sistemul de reglare al lungimii. Sireturile cu bumbi de pe coapsele din spate iti permit să ajustezi salopeta în funcție de dimensiunea și forma câinelui tau Astfel, salopeta se va potrivi perfect și va oferi o potrivire sigură, indiferent de talia câinelui.

Pentru a asigura o protecție suplimentară împotriva ploii și vântului, salopeta este dotată cu o glugă reglabilă. Gluga se poate strânge cu ajutorul siretului și a bumbilor, astfel încât să se potrivească perfect formei capului câinelui tau. Această caracteristică permite protejarea eficientă a urechilor și a capului împotriva umezelii și a factorilor externi.

În ceea ce privește închiderea salopetei, aceasta se face cu ajutorul capselor. Această metodă simplă și rapidă de închidere facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea câinelui, economisind timp și oferindu-ti o experiență plăcută în timpul pregătirii pentru plimbare.

Elasticul de la picioare asigură o potrivire sigură și confortabilă în jurul picioarelor câinelui. Acest aspect este crucial pentru a preveni pătrunderea apei și a umezelii în interiorul salopetei, menținând câinele uscat și confortabil pe durata plimbărilor în condiții ploioase.

Indiferent de rasa sau mărimea câinelui tau, salopeta de ploaie este destinată tuturor taliilor. Vă rugăm să consultați ghidul nostru de mărimi pentru a alege corect dimensiunea potrivită pentru câinele dvs.

În concluzie, salopeta de ploaie pentru câini este un produs esențial pentru proprietarii preocupați de confortul și siguranța animalelor lor de companie în timpul plimbărilor în condiții ploioase. Cu un design practic și funcțional, această salopetă din fas de două culori, cu siret și bumbi pentru reglarea lungimii, glugă ajustabilă, închidere cu capse și elastic la picioare, oferă o soluție eficientă pentru protejarea câinilor de ploaie și umezeală. Alege salopeta de ploaie pentru câini și ofera-i animalului tau de companie confortul și siguranța de care are nevoie în timpul plimbărilor în condiții meteorologice nefavorabile.

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Rosu/Negru
Verde / Negru