Salopeta de ploaie pentru catei MHJ09V

109,00 lei

Noutatea este ca salopeta este cu labutele acoperite, cu o continuare a picioarelor cu botosei. Botoșii se prind cu o curea cu arici pentru a sta fixi pe picior. Este un echipament excelent pentru a-ți proteja câinele de ploaie și umezeală în timpul plimbărilor în vreme nefavorabilă. Această salopetă special concepută este dotată cu o serie de caracteristici inovatoare, garantându-i câinelui tău confort și siguranță în timpul aventurilor în ploaie.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei salopete este gluga cu vizetă transparentă. Această vizetă permite câinelui tău să vadă clar în timpul plimbărilor, oferindu-i o perspectivă neîngrădită asupra mediului înconjurător. Astfel, câinele tău se va putea bucura de o experiență de plimbare completă, chiar și în timpul ploii.

Talpa botoșilor este dintr-un material anti-alunecare, asigurând aderență pe suprafețele alunecoase și ploioase. Astfel, picioarele delicate ale câinelui tău vor fi protejate de umezeală, murdărie și mâzgă, prevenind alunecarea și eventualele răniri.

În ceea ce privește închiderea salopetei, aceasta se realizează cu ajutorul capselor. Acest sistem de închidere asigură o fixare sigură și ușoară a salopetei pe corpul câinelui tău. Astfel, poți ajusta salopeta în funcție de dimensiunile și forma câinelui tău, garantându-i un confort optim pe toată durata plimbării.

Salopeta are și o protecție specială pentru coadă. Această protecție se prinde în capse, permițându-ți să o fixezi sau să o scoți în funcție de preferințe sau nevoi. Acest detaliu ingenios protejează coada câinelui de umezeală și murdărie, menținând-o uscată și curată în timpul plimbărilor în ploaie.

Materialele utilizate în confecționarea salopetei sunt durabile, rezistente la apă și ușor de curățat. Astfel, poți fi sigur că salopeta va rezista chiar și în cele mai umede condiții, oferind câinelui tău protecția necesară. De asemenea, salopeta este confortabilă și nu restricționează mișcările câinelui, permițându-i să se bucure de libertatea de explorare și joacă în timpul plimbărilor în ploaie.

În concluzie, salopeta de ploaie pentru câini cu botoși inclusi este alegerea ideală pentru a proteja câinele tău de ploaie și umezeală. Cu caracteristici precum gluga cu vizetă transparentă, închiderea cu capse și protecția pentru coadă, această salopetă oferă o soluție completă și practică pentru plimbările în condiții meteo nefavorabile. Asigură-ți cățelul de confort și siguranță cu salopeta de ploaie pentru câini cu botoși inclusi și bucurați-vă de plimbări pline de distracție în orice vreme!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Negru
Rosu
Roz
verde