Hanorac Mos Craciun MYP544M

49,00 lei

?? Transformă sărbătorile tale și ale cățelului tău într-un eveniment special cu Hanoracul Roșu de Iarnă cu Imprimeu Moș Crăciun! Creat special pentru cățeii de talie mică și mijlocie, acest hanorac aduce un strop de magie și căldură în garderoba catelului tau.

Fabricat cu atenție din tricot flausat, hanoracul oferă nu doar un aspect plăcut, ci și un confort desăvârșit. Cu un design vesel și festiv ce îl prezintă pe Moș Crăciun, acest hanorac este alegerea perfectă pentru a-ți înveseli cățelul și pentru a-i aduce un plus de căldură în zilele reci de iarnă.

Detaliile bine gândite fac din acest hanorac o piesă practică și funcțională. Elasticul patent de la gât, la maneci și la partea de jos asigură o potrivire perfectă, iar procesul de imbracare și dezbracare este ușor și rapid, doar tras usor peste cap.

Versatilitatea acestui hanorac îl face potrivit atât pentru momentele petrecute în casă, oferind căldură și confort în timpul relaxării, cât și pentru plimbările festive în aer liber. Iar cu imprimeul cu Moș Crăciun, cățelul tău va fi cu adevărat în centrul atenției la fiecare întâlnire!

Asigură-te că alegi mărimea potrivită pentru cățelul tău măsurându-l în prealabil. Comandă acum Hanoracul Roșu cu Imprimeu Moș Crăciun și fă ca fiecare zi să fie o sărbătoare plină de bucurie pentru prietenul tău blănos! ??

Culori
Rosu C
Rosu M