Salopeta pentru catei MTC02P

129,00 lei

Descoperă perfecțiunea în confort și stil pentru companionul tău cu Salopeta Groasă de Iarnă pentru Câini! Concepută cu grijă pentru a satisface atât nevoile practice, cât și estetice ale prietenului tău necuvântător, această salopetă reprezintă alegerea ideală pentru a face față iernii într-un mod plin de eleganță.

Confort și Funcționalitate într-un Design Modern: Salopeta este proiectată pentru a oferi câinelui tău nu doar confort, ci și libertate de mișcare, datorită elasticului patent la fiecare picior. În plus, fermoarul practic de pe spate facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă, transformând ritualul hainelor într-o plăcere atât pentru tine, cât și pentru cățelul tău.

Protecție de Înaltă Calitate Împotriva Intemperiilor: Cu material impermeabil de calitate și umplută cu vatelină matlasată, salopeta oferă o barieră sigură împotriva vântului, frigului, ploii și zăpezii. Dunga reflectorizantă de la îmbinarea culorilor nu doar adaugă un element de stil, ci și asigură vizibilitate sporită în condiții de lumină scăzută.

Stil Personalizat pentru Băieți: Pentru cățeii băieți, salopeta include o porțiune special marcată, ușor de decupat cu o foarfecă, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și exprima stilul propriu. Fiecare detaliu este gândit pentru a se potrivi perfect personalității și nevoilor individuale ale celui mic.

Ușoară, Respirabilă și Potrivită pentru Toate Anotimpurile: Ușoară și respirabilă, salopeta este concepută pentru a oferi câinelui tău confort în orice sezon. Cu rezistență la vânt, frig și umezeală, această haină versatilă devine alegerea perfectă pentru plimbările tale indiferent de vreme.

Compatibilitate Perfectă pentru Câinii de Talie Mică și Mijlocie: Având în vedere nevoile specifice ale câinilor de talie mică și mijlocie, salopeta este dimensionată pentru a se potrivi perfect. Cu toate acestea, pentru a te asigura că haina va fi cu adevărat pe placul câinelui tău, îți recomandăm să îl măsori cu atenție înainte de a comanda.

Transformă plimbările într-o experiență de neuitat pentru tine și prietenul tău cu Salopeta Groasă de Iarnă pentru Câini. Comandă acum și oferă-i câinelui tău nu doar o haină, ci o declarație de stil și confort în sezonul rece!

Culori
Albastru
Gri/Portocaliu