Vesta pentru catei MBL677A

109,00 lei

Bucurați-vă de fiecare plimbare, indiferent de vreme, alături de prietenul vostru necuvântător, echipat cu cea mai bună protecție – Vesta pentru câini din material impermeabil și fleece moale!

Sezonul rece nu mai este o problemă cu această vestă ingenioasă și funcțională, creată special pentru câinii de talie medie și mare. Această vestă este o combinație perfectă de confort, protecție și stil, pentru a vă face plimbările împreună cât mai plăcute.

Caracteristicile vestei pentru câini:

1. Material Impermeabil: Această vestă a fost meticulos concepută folosind un material impermeabil de calitate superioară, pentru a asigura ca blănița prețiosului tău prieten rămâne uscată și confortabilă în orice condiții.

2. Captușeală din fleece moale: Confortul câinelui vostru este esențial.Captuseala moale din fleece adaugă un strat suplimentar de căldură și confort, protejându-l pe câinele tău de frigul înțepător.

3. Guler inalt pentru protecție: Am pus accent pe siguranță și confort, și de aceea vesta noastră pentru câini vine echipată cu un guler înalt. Pe interior exista un siret cu bumb care strange gulerul in jurul gatului pentru o mai buna potrivire. Acest guler nu doar că îi va oferi câinelui tău protecția necesară împotriva vântului și frigului, dar îi va adăuga și un aer elegant și sofisticat.

4. Fermoar montat În diagonală: Un detaliu ingenios pentru a face plimbările și mai ușoare! Fermoarul montat în diagonală lasă suficient spațiu sub guler pentru a prinde lesa câinelui, iar această zonă este acoperită cu o bucățică de piele imprimată cu o labuță de câine, adăugând o notă adorabilă.

5. Dungi reflectorizante: Siguranța este esențială. Dungi reflectorizante aplicate pe părțile laterale și la baza vestei asigură vizibilitatea câinelui vostru în orice condiții de iluminare scăzută, pentru o plimbare în siguranță și în timpul serilor întunecate.

6. Manșete cu elastic patent: Detaliul perfect pentru o potrivire sigură și confortabilă. Manșetele cu elastic patent la mâneci asigură că vântul nu pătrunde, iar vesta rămâne fixată pe corpul câinelui.

7. Potrivită pentru timp urat și geros: Vesta pentru câini este concepută să facă față vremii aspre. Indiferent de cât de frig sau urât este afară, această vestă îl va ține pe câinele vostru confortabil și protejat.

8. Măsurarea corectă: Pentru a alege mărimea potrivită, este recomandat să măsurați câinele cu atenție. O vestă bine potrivită nu doar arată bine, ci oferă și mobilitate câinelui vostru în timpul plimbărilor. Oferim o gamă variată de dimensiuni pentru a se potrivi câinilor de talie medie și mare.

Nu lăsați vremea rea să vă împiedice să vă bucurați de plimbările cu patrupedul vostru. Investiți într-o vestă pentru câini care îmbină stilul cu funcționalitatea, și transformați fiecare plimbare într-o experiență plăcută și sigură!

 

 

Culori
Albastru
Galben
Rosu