Vesta pentru catei MXDD11R

109,00 lei

Descoperiți Vesta Impermeabilă „LUCK”: Stil, Confort și Protecție

Într-o lume plină de aventuri și distracții în aer liber alături de cel mai bun prieten al tău, câinele, aveți nevoie de un partener de încredere care să ofere stil, confort și protecție. Prezentăm cu mândrie vesta impermeabilă „LUCK” pentru câini, un amestec perfect de design elegant și funcționalitate de top, conceput special pentru câinii de talie mică și mijlocie. Indiferent de vremea de afară – fie că este ploioasă, rece sau acoperită de zăpadă – această vestă va face ca fiecare plimbare să fie o experiență plăcută pentru câinele tău.

Caracteristici Cheie:

  1. Impermeabilă și Izolată: Fabricată dintr-un fas peliculizat de înaltă calitate, această vestă respinge apa, ținând câinele uscat și confortabil în orice condiții de ploaie. Fibrele speciale de izolație mențin căldura, oferind o protecție termică optimă în timpul iernilor reci.
  2. Fleece Moale și Pufos: Interiorul vestei este căptușit cu fleece moale și pufos, creând un mediu plăcut pentru pielea sensibilă a câinelui tău. Adio disconfortului cauzat de frig!
  3. Gluga Practică: Vesta este echipată cu o glugă pentru a proteja capul și urechile câinelui de intemperii. Gluga se poate prinde cu ușurință pe haină cu o capsa atunci când nu este necesară.Cu această glugă, te poți bucura de plimbările în orice condiții meteorologice, știind că patrupedul tău este în siguranță.
  4. Designul „LOCK” pe Spate: Vesta prezintă un design deosebit pe spate – un simbol de siguranță și protecție pentru câinele tău. Stilul întâlnește funcționalitatea, oferind o notă distinctă de eleganță.
  5. Închidere Cu Fermoar Pe Abdomen: Cu un fermoar practic pe abdomen, vesta este ușor de pus și de dat jos, permițând câinelui tău să se simtă confortabil și protejat.
  6. Ham Reglabil cu Sistem de Prindere Sigur: Vesta vine cu un ham reglabil, dotat cu un sistem de prindere sigur, care se adaptează perfect la câinele dumneavoastră. Cu două inele metalice solide, veți putea atașa lesa în mod sigur și convenabil.
  7. Dunguțe Reflectorizante pentru Siguranță Nocturnă: Pentru plimbările în întuneric, vesta are dunguțe reflectorizante care măresc vizibilitatea câinelui tău, pentru o siguranță maximă.
  8. Ușor de Întreținut: Cu această vestă, curățarea este usoara. Se poate spăla la mașina de spălat, făcându-ti viata mult mai ușoară.

Cu vesta impermeabilă „LUCK”, ii vei oferi câinelui tău nu doar o protecție excepțională împotriva intemperiilor, ci și un stil inconfundabil. Această vestă este perfectă pentru plimbările în orice condiții meteorologice și se potrivește câinilor de talie mică și mijlocie. Asigura-te că măsori câinele înainte de a cumpăra pentru a alege mărimea potrivită. Încearc-o astăzi și veți observa cum această vestă face fiecare moment petrecut alături de patrupedul tău mai special. Făcând clic pe „Adaugă în coș”, începi o experiență care va aduce confort și bucurie pentru câinele tău și pentru tine!

Culori
Galben
Gri
Rosu
Vesta pentru catei MXDD11R